Els polígons industrials de la ciutat veuen millorats els seus accessos

29-12-2017   |  Visitas:108


LA MESURA FORMA PART DEL PLA DE MODERNITZACIÓ IMPULSAT PER L’IVACE I L’AJUNTAMENT D’ALCOI
Una de les prioritats del programa de modernització i millora de les àrees industrials, aplicat a la ciutat d’Alcoi durant els últims mesos, ha estat la millora de l’accessibilitat als polígons. Les cinc zones industrials han vist millorats els seus accessos gràcies a la inversió conjunta realitzada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l’Ajuntament d’Alcoi, que en total ascendeix a més de 3,8 milions d’euros.
Als polígons Santiago Payà i Sant Benet s’ha realitzat el desdoblament en dos carrils del carrer Filà Andaluces, s’ha instal•lat un nou sistema d'il•luminació i s’estan disposant noves voreres en aquest mateix vial. A més s’estan ultimant els detalls de la rotonda que connecta el carrer Filà Benimerins amb el de Filà Andaluces. D’altra banda, també s’ha actuat sobre un tram del Camí la Murtera.
En La Beniata s’ha millorat part de les voreres del carrer Alacant i s’ha plantat nou arbrat d’alineació en el carrer Filà Verds.
Per a Cotes Altes s’ha repavimentat i millorat les condicions generals del carrer Filà Cordón, el considerat vial d’accés a la zona oest del polígon.
En Cotes Baixes s’ha millorat la rotonda d’accés al polígon (pel carrer C), instal•lant un rètol identificatiu amb el nom d’aquesta àrea industrial. També s’ha urbanitzat la prolongació de l’Avinguda Hispanitat, la qual connectarà amb la part superior de la zona verda una vegada aquesta última haja estat finalitzada.
Quant al polígon del Castellar s’ha treballat fonamentalment sobre la zona d’estacionament adjacent a la nau industrial que es troba al centre del polígon.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en