Ivorra: «Demanarem la revisió del transport especial per als estudiants»

22-09-2017   |  Visitas:178

El Portaveu de Compromís a l'ajuntament Màrius Ivorra ha anunciat que demanarà al Ple del mes de setembre el reforç del la línia d'autobús per als estudiants del Pare Vitoria.

Segons declaracions del regidor Ivorra «Aquesta passada setmana el començament del curs va fer que juntament amb la dificultat de circular en vehicle particular per les obres al pont de Fernando Reig i les obres de la Beniata, l’ús del servei d’autobús especial que dóna servei a l’I.E.S. Pare Vitoria estigués col·lapsat en algunes ocasions. Fins i tot els estudiants, han fet ús d’autobusos la Línia 2, ja que al servei especial no hi ha places suficients. Esta situació comporta que algunes unitats de la línia 2 van també plenes d’estudiants, arribant en una ocasió a haver de fer baixar a part del passatge per a deixar eixida als usuaris que desitjaven baixar en la parada en la plaça d’Espanya perquè els era impossible arribar a les portes d’eixida per la massificació»

«Per a Compromís -comenta Màrius- la prioritat en tema de mobilitat ha de ser el transport públic, i perquè este siga una opció majoritària, hem de treballar en la seua millora, i agilitat, adaptant-lo ràpidament a les necessitats dels ciutadans d’Alcoi. És per això que realitzarem un prec demanant la revisió de les necessitats del transport especial escolar a l’I.E.S. Pare Vitoria per adequar-lo correctament i si és necessari implementar les unitats en eixos moments puntuals, i vist l’èxit del servei també demanarem estudiar la necessitat de transport d’altres centres per si fóra necessari la creació de nous serveis de transport »

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en