Ivorra: «Demanarem la revisió del transport especial per als estudiants»

22-09-2017   |  Visitas:95

El Portaveu de Compromís a l'ajuntament Màrius Ivorra ha anunciat que demanarà al Ple del mes de setembre el reforç del la línia d'autobús per als estudiants del Pare Vitoria.

Segons declaracions del regidor Ivorra «Aquesta passada setmana el començament del curs va fer que juntament amb la dificultat de circular en vehicle particular per les obres al pont de Fernando Reig i les obres de la Beniata, l’ús del servei d’autobús especial que dóna servei a l’I.E.S. Pare Vitoria estigués col·lapsat en algunes ocasions. Fins i tot els estudiants, han fet ús d’autobusos la Línia 2, ja que al servei especial no hi ha places suficients. Esta situació comporta que algunes unitats de la línia 2 van també plenes d’estudiants, arribant en una ocasió a haver de fer baixar a part del passatge per a deixar eixida als usuaris que desitjaven baixar en la parada en la plaça d’Espanya perquè els era impossible arribar a les portes d’eixida per la massificació»

«Per a Compromís -comenta Màrius- la prioritat en tema de mobilitat ha de ser el transport públic, i perquè este siga una opció majoritària, hem de treballar en la seua millora, i agilitat, adaptant-lo ràpidament a les necessitats dels ciutadans d’Alcoi. És per això que realitzarem un prec demanant la revisió de les necessitats del transport especial escolar a l’I.E.S. Pare Vitoria per adequar-lo correctament i si és necessari implementar les unitats en eixos moments puntuals, i vist l’èxit del servei també demanarem estudiar la necessitat de transport d’altres centres per si fóra necessari la creació de nous serveis de transport »

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Naix l'Associació comarcal "Somriures"

Alcoi està present en la jornada de ciutats intermèdies 'La Ciudad de 2021'

La Fundació CAM treu a licitació les obres del CADA per valor de 600.000 euros

L'1 de desembre s'inaugurarà la il·luminació de Nadal

La Policía Nacional ha detenido en Alcoy a una persona por un delito de robo con fuerza en un domicilio en el que se encontraban sus moradores en el interior

Jornades arqueològiques en commemoració dels 100 anys del descobriment de la Serreta

COMPROMÍS ALCOI: Begonya Doménech: "Seguiré treballant en la línia iniciada basada en la defensa de les entitats socials alcoianes, la transparència i les persones"

Presentació del Calendari Solidari-2018,de l’escola pública d’Educació Especial TOMÀS LLACER d’Alcoi i Comarca.

Alcoi commemora el dia del Voluntariat a la plaça de Dins.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en