L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç

09-03-2018   |  Visitas:96

L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç, ubicada al carrer Sant Francesc núm. 38.


D'acord a les paraules de l'Alcalde "aquesta oficina serà un element clau que ajudarà a dinamitzar El Centre, a la vegada que es constitueix com un espai d'assessorament, atenció i informació per al sector comercial". Més enllà del valor que tindrà per als comerciants, s'espera que l'oficina contribuïsca a la dinamització del barri, convertint-se en l'espai des d'on atorgar llicències d'apertura, ajudes a la rehabilitació d'edificis o altres línies d'actuació d'aquest estil.


El local, que ja era de propietat municipal, ha sigut reformat per un valor de 90.000 € i serà l'escenari de treball per a tres funcionaris de l'àrea de comerç.


L'edil de comerç destaca que l'obertura de la nova oficina "naix del compromís assolit amb la mesa del Centre, i és a la vegada una de les moltes accions que es duen a terme des del pla d'acció Comercial i del pla d'actuació per a la rehabilitació del barri El Centre".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

Actualitat amb Pàgina 66 del 15 de febrer

Actualitat amb Pàgina 66 del 16 de febrer

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en