La Diputaciˇ d┤Alacant finanšarÓ al 100% les primeres actuacions del parc tecnol˛gic de Rodes

31-12-2017   |  Visitas:53


LA LICITACIË DE LES OBRES S'APROVAT HUI A LA JUNTA DE GOVERN
Els pressupostos de la Diputaciˇ d'Alacant, que es van aprovar la setmana passada, inclouen una subvenciˇ nominativa a favor de l'Ajuntament d'Alcoi per a les obres de manteniment i conservaciˇ de l'Illa de Rodes per un import de 239.456,77 euros. Es compleix aixÝ amb el compromÝs que el president de la Diputaciˇ va adquirir de donar suport a aquest projecte, desprÚs que l'alcalde Toni FrancÚs li presentara el contingut d'aquest.

La Diputaciˇ dĺAlacant entÚn que es tracta d'una iniciativa que transcendeix l'Ómbit municipal, ja que es pretÚn que el Parc Tecnol˛gic de l'Illa de Rodes siga un projecte tractor a la provÝncia d'Alacant. Aquest suport continuarÓ durant els anys vinents a mesura que avance l'execuciˇ del projecte.
Aquesta subvenciˇ permetrÓ iniciar els primers treballs per a ubicar a l'Illa de Rodes un Parc Tecnol˛gic UrbÓ aixÝ com diferents dotacions culturals i socials. Cal recordar que aquest projecte Ús un dels mÚs importants per al futur econ˛mic de la ciutat i forma part de l'EstratŔgia EDUSI que va ser aprovada pel Ministeri.
Hui el Govern Municipal ha aprovat la licitaciˇ de les obres de manteniment i conservaciˇ, es tracta d'uns treballs previs que inclouen la consolidaciˇ de les fašanes, recuperaciˇ del refugi antiaeri, aixÝ com la consolidaciˇ de l'interior de l'immoble i catalogaciˇ de tots els elements. Aquest projecte tÚ un termini d'execuciˇ de 3 mesos i un pressupost de 239.456,77 euros.
A principi d'any el plenari de l'Ajuntament aprovarÓ el canvi d'˙s d'aquesta parcelĽla que actualment tÚ una qualificaciˇ educativa i passarÓ a ser dotacional. A partir d'eixe moment es podrÓ contractar la redacciˇ del projecte d'execuciˇ per a poder continuar amb les actuacions que faran d'aquest espai, actualment degradat, un centre de referŔncia en Innovaciˇ i Investigaciˇ. L'Ajuntament d'Alcoi disposarÓ en 2018 d'un pressupost de 2.7000.000 euros dels mÚs de sis milions en els quals estÓ valorat el projecte.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

Les Pastoretes diuen adÚu al 2017 amb danses i nadeletes

Ban dels tres Reis d┤Orient

Tota la actulitat de l┤AlcoiÓ amb PÓgina 66

L' Ajuntament avanša la campanya de control de la processionrÓria

Tota l┤actulitat de l┤AlcoiÓ amb PÓgina 66, 03/01/18

Finalitzen les obres del solar del Forn Mor˙

Els polÝgons industrials de la ciutat veuen millorats els seus accessos

Aprovat el carril bici que unirÓ Cotes Baixes amb el Viaducte

El Nadal esportiu mantÚ el volum de participaciˇ de darreres edicions

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en