La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

06-02-2018   |  Visitas:94

Aquest matí ha tingut lloc una roda de premsa a l'ajuntament, us adjuntem un breu text resumint la informació, tot i que al vídeo teniu la roda de premsa íntegra perquè pugueu redactar la notícia:

Aquest missatge i els fitxers annexos que puga tenir són confidencials. Aquests contenen informació reservada que no pot ser difosa. Si vosté ha rebut aquest correu per error, tinga l’amabilitat d’eliminar-lo del seu sistema i avisar el remitent per mitjà d’un reenviament a la seua adreça electrònica; no haurà de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona. La seua adreça de correu electrònic juntament amb les seues dades personals consten en un fitxer la titularitat del qual és de l’Ajuntament d’Alcoi, i la seua finalitat és mantenir el contacte amb vosté. Podrà exercir els drets d’accés, modificació i, si és procedent, cancel·lació, tot enviant un escrita amb aquesta finalitat, acompanyat d’una fotocòpia del seu DNI a l’adreça següent: Excm. Ajuntament d’Alcoi, Plaça d’Espanya, 1 (CP 03801 – Alcoi).
La XL pujada a la Font Roja es disputarà el diumenge 11 de març a les 10.30 h, amb eixida des de la plaça d'Espanya i arribada al Santuari de la Font Roja. La distància serà d’11 quilòmetres (sobre terreny asfaltat) per dins d’Alcoi i del Parc Natural de la Font Roja. El desnivell de la prova serà aproximadament de 450 metres i el tancament de la carrera serà a les 12.15 h.
Quant a les inscripcions, es faran telemàticament a www.timerlap.com i als establiments Corremon Alcoi i Urban Running Alcoi. El preu d’inscripció és de 9 €, la qual es podrà realitzar fins al divendres 9 de març a les 18 h. El nombre màxim de corredors serà de 700.
El president del Club Atletisme Alcoi, Toni Giner, ha presentat la prova en roda de premsa, on ha confirmat la participació del corredor de llarga distància Vicente Juan García; la participació d’Andrés Micó, guanyador de les últimes edicions de la Pujada a la Font Roja i la Mitja Marató Alcoi, serà efectiva si el corredor no té finalment cap altre compromís.
Jordi Linares i Eva Ramos, representants de dos dels patrocinadors de la carrera, Rotary Club Alcoy Font Roja i Nutrilia respectivament, també han estat a la compareixença, explicant com col·laboraran amb l’organització de la cursa.
Lorena Rodríguez, corredora del Club Atletisme Alcoi, ha anunciat que s’està treballant en una pàgina web on anunciar els resultats de les carreres on els membres del club participen.
Per últim, el regidor d’Esports, Alberto Belda, ha animat a tots els corredors que participen en una prova que reuneix grans atractius: un preu assequible i un paratge idíl·lic per a la pràctica esportiva.
Alcoi, Roda de Premsa Pujada Font Roja, 06/02/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El Dia de la Pau, una festa per als escolars d’Alcoi

La Brúixola viatja hui al Museu Arqueològic

Millores en els vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes

El Winter Black Swing Festival Alcoy tanca la seua 4ª edició amb 467 participants, procedents alguns d'ells de diferents països

La Pujada a la Font Roja d'Alcoi celebra 40 edicions

La regidoria d’Habitatge s'ha presentat una convocatòria d'adjudicació de quatre habitatges municipals

L´Ajuntament posa en marxa el dispositiu davant una possible nevada

Actualitat amb Pàgina 66 del 24 de gener

El cupó de l'ONCE del 31 de gener tindrà com a imatge al Jesuset del Miracle.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en