La Tourist Info dispensa el tercer millor tracte telefònic a la Comunitat

15-12-2017   |  Visitas:231


UN INFORME DE L’AGÈNCIA VALENCIANA DE TURISME LI ATORGA UNA VALORACIÓ DE 9,45 SOBRE 10
La Tourist Info d’Alcoi és la tercera oficina de turisme que millor tracte telefònic dispensa en tota la Comunitat Valenciana; així ho certifica l’informe de l’Agència Valenciana de Turisme, que ha avaluat l’atenció telefònica de 149 oficines de la Comunitat. L’organisme alcoià es posiciona doncs segon en el rànquing, després que els dos primers encapçalen la llista ex aequo, i obté una valoració de 9,45 sobre 10, molt superior al 6,54 de la mitja provincial.

Aquest informe s’ha dut a terme mitjançant la tècnica del visitant misteriós, que ha permés posar a prova l’atenció telefònica de la Tourist Info mitjançant una consulta simulada. De les 11 àrees avaluades l’oficina alcoiana ha obtingut la màxima puntuació en 10 d’elles, recaptant 520 punts dels 550 possibles.
Quant als camps concrets d’avaluació destaca per exemple la rapidesa en respondre al telèfon, el sentiment d’acollida derivat del tracte personal, la qualitat de la comunicació o la claredat de la informació. En totes aquestes consideracions, es reitera, la qualificació ha sigut immillorable.

Les àrees on la qualitat de la Tourist Info alcoiana es desmarca de la resta són, per exemple, en la capacitat de transmetre una imatge positiva de la destinació (la mitjana valenciana no arriba al 6), o a l’hora de mostrar agraïments durant l’acomiadament de la trucada (àrea en què la mitja valenciana supera sensiblement el 3).
«Es tracta d’un merescut reconeixement que sens dubte palesa la prioritat que atorguem al tracte de totes aquelles persones que s’interessen pels encants turístics d’Alcoi», afirma la regidora de Turisme, Lorena Zamorano. «De cara a la intensa campanya de Nadal és una de les millors notícies que podíem rebre», conclou la regidora.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

XXVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Ban dels tres Reis d´Orient

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en