Primeres dades de la campanya informativa de l´ADN

16-12-2017   |  Visitas:97


A LES ÚLTIMES SETMANES, UN TOTAL DE 572 ALCOIANS HAN PASSAT PER SANITAT PER ACTUALITZAR LES DADES DELS SEUS ANIMALS


Les primeres setmanes de la campanya informativa del canvi de l’Ordenança de tinença d’animals han enregistrat un total de 572 propietaris que han passat pel Departament de Sanitat i han actualitzat les dades dels seus animals. Després de l’entrada en vigor de la modificació de l’1 de desembre que inclou la prova de l’ADN, la unitat canina de la policia municipal també ha informat a un total de 111 ciutadans amb gos a peu de carrer.
Entre els propietaris que la unitat canina ha demanat la documentació a peu de carrer s’han detectat, 5 animals potencialment perillosos, 4 gossos que no tenien el xip obligatori I 1 que anava solt iniciant-se el procediment sancionador pertinent. 28 d’ells no estaven censats pel que s’ha obert acta informant-los que tenen un mes per a passar pel Departament de Sanitat a efectuar aquest tràmit que és obligatori. Els propietaris que complien amb tota la legislació, se’ls ha informat de la nova mesura de l’ADN, explicant-los que tenen fins a juny per a poder realitzar les proves d’ADN als seus animals de companyia.

També cal indicar que des del 20 de novembre al 14 de desembre, un total de 572 alcoians han passat pel Departament de Sanitat per a actualitzar les dades dels seus gossos. D’ells, 150 que no havien notificat la defunció de l’animal i 422 que no estaven censats i han donat d’alta l’animal. Cal recordar que el censa abans de començar la campanya el cens municipal només tenia al voltant de 4000 gossos censats pel que el cens ha augmentat en un parell de setmanes en més d’un 10%.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

41 càmeres vetlaran per la seguretat als polígons

Aquest cap de setmana estaran oberts els Ponts de Sant Jordi i Viaducte

L' Ajuntament realitza 288 contractacions al llarg de 2017

Les Pastoretes diuen adéu al 2017 amb danses i nadeletes

L' Ajuntament d'Alcoi s'adhereix al programa jove oportunitat (JOOP)

XXVIII Mostra de Teatre d'Alcoi

Millores en la zona del preventori que acull el campament reial

Sabores de Mariola contra la polio en el mundo

Ban dels tres Reis d´Orient

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en