Primeres dades de la campanya informativa de l´ADN

16-12-2017   |  Visitas:157


A LES ÚLTIMES SETMANES, UN TOTAL DE 572 ALCOIANS HAN PASSAT PER SANITAT PER ACTUALITZAR LES DADES DELS SEUS ANIMALS


Les primeres setmanes de la campanya informativa del canvi de l’Ordenança de tinença d’animals han enregistrat un total de 572 propietaris que han passat pel Departament de Sanitat i han actualitzat les dades dels seus animals. Després de l’entrada en vigor de la modificació de l’1 de desembre que inclou la prova de l’ADN, la unitat canina de la policia municipal també ha informat a un total de 111 ciutadans amb gos a peu de carrer.
Entre els propietaris que la unitat canina ha demanat la documentació a peu de carrer s’han detectat, 5 animals potencialment perillosos, 4 gossos que no tenien el xip obligatori I 1 que anava solt iniciant-se el procediment sancionador pertinent. 28 d’ells no estaven censats pel que s’ha obert acta informant-los que tenen un mes per a passar pel Departament de Sanitat a efectuar aquest tràmit que és obligatori. Els propietaris que complien amb tota la legislació, se’ls ha informat de la nova mesura de l’ADN, explicant-los que tenen fins a juny per a poder realitzar les proves d’ADN als seus animals de companyia.

També cal indicar que des del 20 de novembre al 14 de desembre, un total de 572 alcoians han passat pel Departament de Sanitat per a actualitzar les dades dels seus gossos. D’ells, 150 que no havien notificat la defunció de l’animal i 422 que no estaven censats i han donat d’alta l’animal. Cal recordar que el censa abans de començar la campanya el cens municipal només tenia al voltant de 4000 gossos censats pel que el cens ha augmentat en un parell de setmanes en més d’un 10%.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Alcoi

El cinema en valencià arribarà a més de 1600 alumnes alcoians en 2018

Llum verda per a les gran obres dels centres educatius d'alcoi

Efectivitat del 90% en el tractament per combatre la processionaria

S’ADJUDIQUEN MILLORES EN EL PARTERRE PER MÉS DE 50.000 EUROS

9ª desfilada de moda per a les dones mastectomitzades

Begonya Domènech: «Carril bici sí però ben fet»

La música es uno de los motores del potencial cultural de Alcoy

L'alcalde Toni Francés i la regidora Vanessa Moltó han presentat en societat aquest matí la nova oficina de Comerç

Concerts d'exaltació de Música Festera 2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en