Dia de la Entrada i Dia de La Reliquia a les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi Mártir

04-09-2017   |  Visitas:783

DIA 2 DE SETEMBRE

ENTRADA

Totes les comparses i bandes de música es reuniran a la Torre de la Font Bo i carrer del Llavadoret, per a iniciar la desfilada que recorrerà els carrers habituals, finalitzant el seu recorregut en la plaça Major, on es presentaran armes a la imatge de Sant Jordi ubicada en la fatxada de l'església.1_ENTRADA_HD_LARELIQUIA_BANYERES_020917 from Intercomarcal TV on Vimeo.2ª parte de la Entrada i la Reliquia a Banyeres, 03/09/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

CERCAVILA

Iniciat pel Ban Cristià. I a les 00:30h. continuant amb el Ban Moro. A continuació entraran per bans a la plaça Major on es cremaran els fanals.


DIA 3 DE SETEMBRE

DIANA

On participaran totes les comparses amb les seues respectives bandes de música. Concentració dels Capitans, Bandereres, Presidents i la Comissió de Festes en l'Ajuntament per a dirigir-se, junt amb la Corporació Municipal, al Temple Parroquial de la Mare de Déu de la Misericòrdia per a assistir a la SOLEMNE MISSA MAJOR. A l'eixida de missa es dispararà una mascletà.
DIANA_PARTE_030917 from Intercomarcal TV on Vimeo.Missa Major, Festes de La Reliquia a Banyeres de Mariola 03/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

17:00 DESFILADA INFANTIL Des de l'avinguda dels Furs i fins a la plaça Major.
Banyeres de Mariola, Festes, La Reliquia, Desfilada Infantil 03/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Concentració dels Capitans, Bandereres, Presidents, Comissió de Festes i Autoritats en l'Ajuntament per a dirigir-se al Temple Parroquial, on donarà començament l'acte de la SOLEMNE PROCESSÓ DE LA RELÍQUIA DE SANT JORDIBanyeres de Mariola, Festes, La Reliquia, Processó (1ª part) 03/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Banyeres de Mariola, Festes, La Reliquia, Processó (2ª part) 03/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

A l'eixida de la Relíquia es dispararan 21 salves i a la seua arribada a la plaça Major es dispararà un castell de focs artificials en el seu honor. Després de la Processó, en el Temple Parroquial es cantarà l'Himne a Sant Jordi i es besarà la Relíquia del Sant amb el següent ordre; Clero, Autoritats, Capitans i Bandereres, Comissió de Festes, Confraria de Sant Jordi, escorta de la Relíquia i poble. Mentres es cantaran els Gojos a Sant Jordi.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Presentación de la Llegenda 2018- Banyeres de Mariola

Programa d'actes de les pròximes Festes de Moros i Cristians en honor de Sant Jordi

L’equip de l’IES Fundació Ribera (Banyeres de Mariola) guanya la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives a la Universitat Miguel Hernández d’Elx

Pla municipal d´inclemències hivernals

Programación Cultural Febrer-Març 2018

Visitamos la Asociación Amas de Casa Banyeres de Mariola en "Cerca de ti"

Parlem de pressupostos amb Jospe Sempere

Lliurament del Premis Emprenedors de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

Programa “Cerca de ti” con el Club Ciclista de Banyeres de Mariola, 2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en