Dimarts 25 d’abril, Dia del Sant Crist

25-04-2017   |  Visitas:509

8:00 h. Concentració als voltants de la “Finca el Morer”, on seran alçats els nous Capitans i es ballaran les banderes. A continuació, inici de l’acte d’arcabusseria fins a l’Ermita de Sant Jordi, on es dispararà una salva d’honor per filà en record dels nostres avantpassats. Es continuarà fins al cementeri, on tindran lloc les tradicionals Salves d’Honor. Al voltant de les 9:30 h. Santa Missa en sufragi per tots els difunts.
Posteriorment, esmorzar als voltants de l’Ermita del Sant Crist.

12:00 h. Signatura dels nous Capitans al Llibre d’Or de la Confraria del Sant Crist a l’Ermita. Després, a la porta, Alçà de Capitans. Tot seguit baixaran disparant fins l’Ermita de La Malena.

13:00 h. Conversió del Moro al Cristianisme o “Despojo” davant l’Ermita de La Malena. Seguidament es ballarà el “Ball Moro” per la Filà de Moros Vells. A continuació, els festers baixaran disparant fins a la Plaça Major.

A les 17:00 h. seran alçats, a la Plaça Major, els nous Capitans del Bàndol Moro i a les 17:30 h. els del Bàndol Cristià. En ambdós casos es ballaran les banderes en el seu honor. Acabat l’acte, trasllat dels Sants Jordiets a casa dels nous CapitansSanta Missa en sufragi per tots els difunts a Banyeres de Mariola 25/04/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Ball de les Banderes, Banyeres de Mariola, 25/04/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

L’equip de l’IES Fundació Ribera (Banyeres de Mariola) guanya la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives a la Universitat Miguel Hernández d’Elx

Programa d'actes de les pròximes Festes de Moros i Cristians en honor de Sant Jordi

Pla municipal d´inclemències hivernals

Lliurament del Premis Emprenedors de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

Visitamos la Asociación Amas de Casa Banyeres de Mariola en "Cerca de ti"

Programa “Cerca de ti” con el Club Ciclista de Banyeres de Mariola, 2018

Parlem de pressupostos amb Jospe Sempere

Programación Cultural Febrer-Març 2018

Unidad de Prevención Comunitaria de Conductas adictivas

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en