Noves jornades de formació turística

17-10-2016   |  Visitas:509

El pròxim 22 d´octubre comencen unes noves jornades formatives sobre estratègies per al desenvolupament turístic de Banyeres de Mariola organitzades per la Regidoria de Turisme. Estan adreçades a emprenedors, empresaris turístics, aturats, estudiants de turisme o aquelles persones interessades en la dinamització dels recursos turístics. El curs és gratuït, les places són limitades i les inscripcions s´han de fer a la Tourist Info de Banyeres de Mariola. Aquest curs es titula «Turisme ornitològic i geocaching» i l´Ajuntament de Banyeres de Mariola l?ha organitzat després de l?èxit de participació que va tindre l´any passat «Introducció al geocaching». Serà impartit per Manuel Burló, del Servei d´Esports de la Universitat d?Alacant, i per Dave Warrington, guia ornitològic.

La geocerca (o geocaching) té el seu origen en els sistemes globals de navegació per satèl·lit. Actualment existeixen més de dos milions de tresors actius amagats en més de dos-cents països, que s?han de trobar, i més de sis milions de jugadors per tot el món.

AJUNTAMENT DE BANYERES DE MARIOLA


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Trasllat del Patró Sant Jordi

Diumenge 23 d’abril, Dia del Patró Sant Jordi

Dissabte 22 d’abril, Dia de l’Entrada

Àurea García encoratja a participar i gaudir de la festa en l'acte d'Exaltació

"La Brújula", tercera part Ruta dels Molins de Banyeres de Mariola

FALTA DE CONTROL DEL BIPARTIT COMPROMIS-PSOE EN EL GOVERN DE BANYERES DE MARIOLA - Nota de Prensa PP

"La Brújula", cuarta part Ruta dels Molins de Banyeres de Mariola

Dilluns 24 d’abril, Dia de Moros i Cristians

Dimarts 25 d’abril, Dia del Sant Crist

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en