Primera obra acabada a partir dels Pressupostos Participatius

20-09-2016   |  Visitas:1043

PRIMERA OBRA ACABADA A PARTIR DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Ha entrat en servei la primera obra feta a partir del resultat de la consulta ciutadana que es va fer als veïns de Banyeres de Mariola per a elaborar els primers Pressupostos Participatius. Es tracta del condicionament dels lavabos de l’annex del Col·legi Alfonso Iniesta que es trobaven en molt mal estat. En el resultat de la consulta del passat gener, de les 342 propostes arreplegades dels veïns, 147 coincidien en demanar aquesta actuació per part de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, per la qual cosa, el Govern municipal va considerar que era prioritària.

Les obres van començar al final del mes de juny, van acabar el 8 d’agost i han entrat en servei amb l’inici del curs escolar. S’han fet nous els quatre vàters per als alumnes, dos en la planta baixa (adequats per a 3 anys) i dos més en la primera planta (per a 5 anys), a banda del que s’ha fet per als professors. També s’ha mantés el lavabo condicionat per a minusvàlids. L’actuació ha consistit en el canvi de manises, lavabos, aixetes, vàters, canonades, sistema elèctric, etc. El cost de la renovació integral, feta per empreses locals, ha estat de 31.125,66 euros que han anat a càrrec de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Presentació de la revista programa de festes de Moros i Cristians 2018

En el programa “Cerca de ti” visitamos a la Asociación de Alzheimer de Banyeres de Mariola

Entraeta del Moros Vells a Banyeres

Concert "EN CLAU DE DONA"

Millores a la carretera Alcoi-Banyeres

"Actualitat Política" amb Josep Sempere

Visitamos Restaurante Pirámide, en Banyeres

Emilio Domenech hará el Pregón de Fiestas

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en