Reunió amb la Conselleria d’Educació pel pla Edificant

09-12-2017   |  Visitas:206

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola s’ha reunit el dia 7 de desembre amb representants de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport per a determinar de manera conjunta la tramitació del pla «Edificant» al qual s’ha acollit el municipi. En la reunió s’han estudiat les actuacions a fer en matèria d'infraestructures escolars a Banyeres de Mariola que es tramitaran a partir del 2018, ja que el Govern municipal ha adherit el poble al pla promogut per la Generalitat. A la reunió de treball han assistit l’alcalde, el regidor d’Educació i el secretari de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola. El projecte presentat és l'ampliació del CEIP Alfonso Iniesta amb la construcció d’un aulari d'infantil i un conjunt de millores en l'edifici principal de Primària.

El pla «Edificant» de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport pretén agilitzar les gestions per a la construcció i millora dels centres educatius valencians i permetrà a l’Ajuntament avançar en la tramitació de l’expedient per a l’actuació al centre educatiu d’Infantil i Primària Alfonso Iniesta. Banyeres de Mariola ha fet la sol·licitud al pla i la Generalitat Valenciana serà la que generarà el crèdit al qual s’ha acollit l’Ajuntament. En aquest sentit, Educació ha previst un pressupost de 213 milions d'euros per al 2018 en matèria d'infraestructures educatives. Als 102 milions que es destinen des d'Educació a aquest objectiu per al pròxim any s'hi sumen 111 milions a disposició dels ajuntaments valencians per a agilitzar la licitació de les obres i, per tant, la construcció i la intervenció als centres educatius que ho necessiten.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Presentació de la revista programa de festes de Moros i Cristians 2018

En el programa “Cerca de ti” visitamos a la Asociación de Alzheimer de Banyeres de Mariola

Entraeta del Moros Vells a Banyeres

Concert "EN CLAU DE DONA"

Millores a la carretera Alcoi-Banyeres

Visitamos Restaurante Pirámide, en Banyeres

"Actualitat Política" amb Josep Sempere

Emilio Domenech hará el Pregón de Fiestas

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en