Senos Pressupostos Participatius

13-10-2016   |  Visitas:428

Segons Pressupostos Participatius

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha posat en marxa els Segons Pressupostos Participatius. Des del 14 d’octubre, fins al 5 de novembre de 2016, qualsevol veí o veïna del municipi major de 16 anys pot fer les seues propostes. Es podran suggerir les inversions que l’Ajuntament de Banyeres de Mariola hauria de tindre en compte per als pròxims pressupostos. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Banyeres vol fomentar els mecanismes de democràcia participativa d’àmbit local perquè els veïns s’impliquen en la presa de decisions. Serà possible fer les propostes a través de les urnes preparades que hi haurà a l’edifici de l’Ajuntament, la Biblioteca Municipal, el Casal de la Joventut, la Llar dels Jubilats i el Mercat Municipal. Així mateix es podrà enviar també per correu electrònic a: transparencia@portademariola.com. La butlleta per a emplenar es pot trobar als edificis assenyalats.
El Govern municipal recorda que les iniciatives han d’estar relacionades amb inversions municipals i estar adreçades a millorar les condicions de vida del conjunt de la ciutadania de Banyeres de Mariola. Tal com es va fer l’any passat, el Govern farà una valoració de totes les propostes presentades per a poder conéixer millor les necessitats i els interessos del veïnat del poble. Dels Primers Pressupostos Participatius de l’any passat s’han acabat diverses obres, com el condicionament dels lavabos de l’annex del CEIP Alfonso Iniesta, la ubicació d’un nou aparcament públic al pati de La Malena, la instal·lació d’ombres per als usuaris de la Piscina Municipal i l’adequació de la zona oest del Cementeri Municipal.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Trasllat del Patró Sant Jordi

Diumenge 23 d’abril, Dia del Patró Sant Jordi

Dissabte 22 d’abril, Dia de l’Entrada

Àurea García encoratja a participar i gaudir de la festa en l'acte d'Exaltació

"La Brújula", tercera part Ruta dels Molins de Banyeres de Mariola

FALTA DE CONTROL DEL BIPARTIT COMPROMIS-PSOE EN EL GOVERN DE BANYERES DE MARIOLA - Nota de Prensa PP

"La Brújula", cuarta part Ruta dels Molins de Banyeres de Mariola

Dilluns 24 d’abril, Dia de Moros i Cristians

Dimarts 25 d’abril, Dia del Sant Crist

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en