Senos Pressupostos Participatius

13-10-2016   |  Visitas:337

Segons Pressupostos Participatius

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha posat en marxa els Segons Pressupostos Participatius. Des del 14 d’octubre, fins al 5 de novembre de 2016, qualsevol veí o veïna del municipi major de 16 anys pot fer les seues propostes. Es podran suggerir les inversions que l’Ajuntament de Banyeres de Mariola hauria de tindre en compte per als pròxims pressupostos. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Banyeres vol fomentar els mecanismes de democràcia participativa d’àmbit local perquè els veïns s’impliquen en la presa de decisions. Serà possible fer les propostes a través de les urnes preparades que hi haurà a l’edifici de l’Ajuntament, la Biblioteca Municipal, el Casal de la Joventut, la Llar dels Jubilats i el Mercat Municipal. Així mateix es podrà enviar també per correu electrònic a: transparencia@portademariola.com. La butlleta per a emplenar es pot trobar als edificis assenyalats.
El Govern municipal recorda que les iniciatives han d’estar relacionades amb inversions municipals i estar adreçades a millorar les condicions de vida del conjunt de la ciutadania de Banyeres de Mariola. Tal com es va fer l’any passat, el Govern farà una valoració de totes les propostes presentades per a poder conéixer millor les necessitats i els interessos del veïnat del poble. Dels Primers Pressupostos Participatius de l’any passat s’han acabat diverses obres, com el condicionament dels lavabos de l’annex del CEIP Alfonso Iniesta, la ubicació d’un nou aparcament públic al pati de La Malena, la instal·lació d’ombres per als usuaris de la Piscina Municipal i l’adequació de la zona oest del Cementeri Municipal.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

La Brújula va al Molí de la Farina de Banyeres

Presa de Possessió com a regidor de José Gabriel Pérez

Instal·lació d’enllumenat led per a l’estalvi energètic

Presentació del llibre de Vicent Baydal

La Guardia Civil esclarece catorce robos cometidos en Banyeres de Mariola

Jornada informativa per a la prevenció del càncer colorectal

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en