La Mare de Deu de Gràcia ja està en el seu santuari

04-09-2017   |  Visitas:370

Aquest matí, amb motiu de la "Festeta de Setembre" ha tingut lloc la tradicional processó de la pujada de la Mare de Deu de Gràcia al seu santuari , amb la prèvia missa major.

A la seua arribada a a Plaça del Raval, ha tingut lloc el "Canto de despedida", posteriorment, ja en el Passeig del Plàtan, s'ha dut a terme la tradicional mascletà, que era l'última parada de la Mare de Deu en el casc urbà.
Aquesta vesprada, a partir de les 19:30 tindrà lloc una concentració per a ballar danses populars. Després se celebraran les tradicionals Carreras, en les quals podran participar tots els públics, i ja finalment hi haurà una desfilada des de la Plaça del Raval fins a la Plaça de la Constitució, on es tornaran a ballar danses populars.


Processò de la pujada al Santuari de la Verge, en Biar, 04/09/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Carnestoltes a Biar

Documentación presentada por registro de entrada del Ayuntamiento de Biar por la Junta Directiva Club Ciclista de Biar que tacha al alcalde de "irresponsable, maleducado y mentiroso"

Comunicado de alcaldía en respuesta a las manifestaciones vertidas por la Comisión organizadora de la Marcha BTT del Club Ciclista de Biar

El Club Ciclista de Biar informa de la no organización para 2018 de la Marcha BTT “Serra de Biar”

Comunicat de Coalició Compromís Biar sobre la Comissió Organitzadora de la Marxa BTT

El restaurante El Solet de Biar recibe el primer premio de su categoría en el concurso GastroCastalla

Nota informativa uso de la pólvora en Biar

Es presenten les activitats de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu que té a Biar com a seu comarcal

Campanya d'Ambliopia 2018 a Biar

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en