Dia de la Entrada i Dia de La Reliquia a les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi Mártir

04-09-2017   |  Visitas:766

DIA 2 DE SETEMBRE

ENTRADA

Totes les comparses i bandes de música es reuniran a la Torre de la Font Bo i carrer del Llavadoret, per a iniciar la desfilada que recorrerà els carrers habituals, finalitzant el seu recorregut en la plaça Major, on es presentaran armes a la imatge de Sant Jordi ubicada en la fatxada de l'església.1_ENTRADA_HD_LARELIQUIA_BANYERES_020917 from Intercomarcal TV on Vimeo.2ª parte de la Entrada i la Reliquia a Banyeres, 03/09/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

CERCAVILA

Iniciat pel Ban Cristià. I a les 00:30h. continuant amb el Ban Moro. A continuació entraran per bans a la plaça Major on es cremaran els fanals.


DIA 3 DE SETEMBRE

DIANA

On participaran totes les comparses amb les seues respectives bandes de música. Concentració dels Capitans, Bandereres, Presidents i la Comissió de Festes en l'Ajuntament per a dirigir-se, junt amb la Corporació Municipal, al Temple Parroquial de la Mare de Déu de la Misericòrdia per a assistir a la SOLEMNE MISSA MAJOR. A l'eixida de missa es dispararà una mascletà.
DIANA_PARTE_030917 from Intercomarcal TV on Vimeo.Missa Major, Festes de La Reliquia a Banyeres de Mariola 03/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

17:00 DESFILADA INFANTIL Des de l'avinguda dels Furs i fins a la plaça Major.
Banyeres de Mariola, Festes, La Reliquia, Desfilada Infantil 03/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Concentració dels Capitans, Bandereres, Presidents, Comissió de Festes i Autoritats en l'Ajuntament per a dirigir-se al Temple Parroquial, on donarà començament l'acte de la SOLEMNE PROCESSÓ DE LA RELÍQUIA DE SANT JORDIBanyeres de Mariola, Festes, La Reliquia, Processó (1ª part) 03/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Banyeres de Mariola, Festes, La Reliquia, Processó (2ª part) 03/09/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

A l'eixida de la Relíquia es dispararan 21 salves i a la seua arribada a la plaça Major es dispararà un castell de focs artificials en el seu honor. Després de la Processó, en el Temple Parroquial es cantarà l'Himne a Sant Jordi i es besarà la Relíquia del Sant amb el següent ordre; Clero, Autoritats, Capitans i Bandereres, Comissió de Festes, Confraria de Sant Jordi, escorta de la Relíquia i poble. Mentres es cantaran els Gojos a Sant Jordi.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

L’equip de l’IES Fundació Ribera (Banyeres de Mariola) guanya la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives a la Universitat Miguel Hernández d’Elx

Programa d'actes de les pròximes Festes de Moros i Cristians en honor de Sant Jordi

Pla municipal d´inclemències hivernals

Lliurament del Premis Emprenedors de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

Visitamos la Asociación Amas de Casa Banyeres de Mariola en "Cerca de ti"

Programa “Cerca de ti” con el Club Ciclista de Banyeres de Mariola, 2018

Parlem de pressupostos amb Jospe Sempere

Programación Cultural Febrer-Març 2018

Unidad de Prevención Comunitaria de Conductas adictivas

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en