Inaugurada la sisena edició de la Fireta d'Estiu de Biar

08-07-2017   |  Visitas:701


El divendres, 7 de juliol, a les 20:00, ha tingut lloc la inauguració de la VI Fireta d’Estiu de Biar per l'Alcalde de la vila, Julio Sanjuán i diverses autoritats provincials i comarcals.

La Fireta d’Estiu suposa una mostra de la variada oferta turística, comercial, gastronòmica, industrial, cultural, patrimonial i artística de Biar.

Amb el suport de l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Biar (AEBI) i l'Associació d'Artesans i Mercaders ISI, la Fireta comptarà amb la participació de més de 60 expositors i amb la col·laboració de la pràctica totalitat de les associacions locals i un gran nombre d'associacions comarcals.

Paral·lelament a la mostra, tindran lloc un gran nombre d'activitats lúdic festives: exhibicions comercials, tapeo i degustacions, tallers i jocs, artesania, rutes culturals, oci i aventura, concerts i actuacions, concursos i sorteigs. Cal destacar l'actuació de Rocky & 4, que tindrà lloc el divendres 7, a les 23:00, en la Plaça de la Constitució i, sobretot, la Festa Dafnis, el dissabte a les 24:00, en la Plaça del Raval, en record d'aquella discoteca (la Discoteca Dafnis) que, en els anys 80 i 90, va situar a Biar en l'epicentre de la marxa nocturna d'Alacant.


L'extens programa d'activitats organitzades amb motiu de la VI Fireta d’Estiu de Biar pot consultar-se en la pàgina web de l'Ajuntament: www.biar.es

Inaugurada la sisena edició de la Fireta d'Estiu de Biar 07/07/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.2ª part de la Fireta d´Estiu a Biar 08/07/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

La Mahoma arriba a Biar com cada 8 de setembre

Biar organiza el primer "Sopar del Germanor"

Reportatge sobre l'exposició de guardapeus valencians en la seu de l'associació Sagueta Nova

El art de les miniatures de recreació histórtica de Roberto Berbegal

El festival "Pinopop" se celebrarà dissabte que ve 2 de Setembre a Biar

La Mare de Deu de Gràcia ja està en el seu santuari

La Regidoria d'Esports informa sobre l'horari del poliesportiu en els pròxims mesos

Últimas horas para poder inscribirse en la Marcha BTT "Serra de Biar"

El próximo martes 19 de septiembre tendrá lugar en la Casa de la Cultura una charla coloquio dirigida a emprendedores

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en