Inaugurada la sisena edició de la Fireta d'Estiu de Biar

08-07-2017   |  Visitas:870


El divendres, 7 de juliol, a les 20:00, ha tingut lloc la inauguració de la VI Fireta d’Estiu de Biar per l'Alcalde de la vila, Julio Sanjuán i diverses autoritats provincials i comarcals.

La Fireta d’Estiu suposa una mostra de la variada oferta turística, comercial, gastronòmica, industrial, cultural, patrimonial i artística de Biar.

Amb el suport de l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Biar (AEBI) i l'Associació d'Artesans i Mercaders ISI, la Fireta comptarà amb la participació de més de 60 expositors i amb la col·laboració de la pràctica totalitat de les associacions locals i un gran nombre d'associacions comarcals.

Paral·lelament a la mostra, tindran lloc un gran nombre d'activitats lúdic festives: exhibicions comercials, tapeo i degustacions, tallers i jocs, artesania, rutes culturals, oci i aventura, concerts i actuacions, concursos i sorteigs. Cal destacar l'actuació de Rocky & 4, que tindrà lloc el divendres 7, a les 23:00, en la Plaça de la Constitució i, sobretot, la Festa Dafnis, el dissabte a les 24:00, en la Plaça del Raval, en record d'aquella discoteca (la Discoteca Dafnis) que, en els anys 80 i 90, va situar a Biar en l'epicentre de la marxa nocturna d'Alacant.


L'extens programa d'activitats organitzades amb motiu de la VI Fireta d’Estiu de Biar pot consultar-se en la pàgina web de l'Ajuntament: www.biar.es

Inaugurada la sisena edició de la Fireta d'Estiu de Biar 07/07/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.2ª part de la Fireta d´Estiu a Biar 08/07/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Carnestoltes a Biar

Documentación presentada por registro de entrada del Ayuntamiento de Biar por la Junta Directiva Club Ciclista de Biar que tacha al alcalde de "irresponsable, maleducado y mentiroso"

Comunicado de alcaldía en respuesta a las manifestaciones vertidas por la Comisión organizadora de la Marcha BTT del Club Ciclista de Biar

El Club Ciclista de Biar informa de la no organización para 2018 de la Marcha BTT “Serra de Biar”

Comunicat de Coalició Compromís Biar sobre la Comissió Organitzadora de la Marxa BTT

El restaurante El Solet de Biar recibe el primer premio de su categoría en el concurso GastroCastalla

Nota informativa uso de la pólvora en Biar

Es presenten les activitats de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu que té a Biar com a seu comarcal

Campanya d'Ambliopia 2018 a Biar

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en