Inaugurada la sisena edició de la Fireta d'Estiu de Biar

08-07-2017   |  Visitas:778


El divendres, 7 de juliol, a les 20:00, ha tingut lloc la inauguració de la VI Fireta d’Estiu de Biar per l'Alcalde de la vila, Julio Sanjuán i diverses autoritats provincials i comarcals.

La Fireta d’Estiu suposa una mostra de la variada oferta turística, comercial, gastronòmica, industrial, cultural, patrimonial i artística de Biar.

Amb el suport de l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Biar (AEBI) i l'Associació d'Artesans i Mercaders ISI, la Fireta comptarà amb la participació de més de 60 expositors i amb la col·laboració de la pràctica totalitat de les associacions locals i un gran nombre d'associacions comarcals.

Paral·lelament a la mostra, tindran lloc un gran nombre d'activitats lúdic festives: exhibicions comercials, tapeo i degustacions, tallers i jocs, artesania, rutes culturals, oci i aventura, concerts i actuacions, concursos i sorteigs. Cal destacar l'actuació de Rocky & 4, que tindrà lloc el divendres 7, a les 23:00, en la Plaça de la Constitució i, sobretot, la Festa Dafnis, el dissabte a les 24:00, en la Plaça del Raval, en record d'aquella discoteca (la Discoteca Dafnis) que, en els anys 80 i 90, va situar a Biar en l'epicentre de la marxa nocturna d'Alacant.


L'extens programa d'activitats organitzades amb motiu de la VI Fireta d’Estiu de Biar pot consultar-se en la pàgina web de l'Ajuntament: www.biar.es

Inaugurada la sisena edició de la Fireta d'Estiu de Biar 07/07/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.2ª part de la Fireta d´Estiu a Biar 08/07/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Programa de fomento del empleo en Biar

Desfilada Infantil amb motiu del Mig Any Fester

Desfilada del Mig Any Fester.

Aparèixen objectes a una fornícula a la Torreta Medieval

Programa "Actualidad Política" amb Joan Lluís Escoda

Informació Deportiva del equips de Biar

"Actualidad Política" con Cristina Hernández

Resultats i Classificacions de futbol

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en