Nota de Premsa de la Regidoria de Cultura del M.I. Ajuntament de Biar.

22-12-2016   |  Visitas:161

La història dels Punts de Llibres està ben arrelada a la nostra cultura. Ja al segle XIV trobem pintors que feien retrats de nobles i monarques, els únics que aleshores sabien llegir. L’aparició de la impressió a color durant el segle XIX va facilitar la seriació del punt de llibre i en conseqüència la seva utilització publicitària.
Per tot açò volem informar que Divendres 23 de desembre a les 12’00 h. a l’Agència de lectura de Biar presentarem el Punt de Llibre que s’ha elaborat des de la Regidoria de Cultura per a felicitar el Nadal a tots els usuaris i usuàries de l’Agència de Lectura “Ricardo Martínez Guillén” de Biar. Aquest punt de llibre és el resultat dels Premis que es van lliurar amb motiu del Dia del Llibre: Paraules Inventades i Dibuix Punt de Llibre. Les guardonades van ser Alba Satorres Luna, Andrea Francés Penadés, Lidia Soriano i Paloma Guillén Sarrió. Des de la Regidoria volem felicitar-les de nou i agrair la seua faena. A més a més, volem destacar que el punt de llibre també servirà per a informar sobre la programació de l’Agència de Lectura per al 2017.

Joan Lluís Escoda Parra
Regidor de Cultura del M.I. Ajuntament de Biar

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Els Balls del Jesús

El CEIP Mare de Déu de Gràcia celebra el Festival de Nadal 2016

El 14 i 15 de gener es celebra a Biar la Festa de Sant Antoni i el Rei Pàixaro

Nota de Premsa de la Regidoria de Cultura del M.I. Ajuntament de Biar.

XVII Festiva Coral Nadalenc Vila de Biar

La Concejalía de Educación, Limpieza y RSU, junto con FOBESA, refuerza la campaña para el fomento de la recogida selectiva en el colegio de municipio de Biar con la puesta en marcha de los “ECOLEGAS”.

Eliminación barreras arquitectónicas del CEIP Mare de Déu de Gràcia

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en