Cicle de documentals musicals, una gran oportunitat!

23-01-2017   |  Visitas:484

Les properes setmanes tenim un Cicle de Documentals Musicals que pensem que resultarà molt atractiu per a tot tipus de gent, no només per als amants de la música -imprescindible per a ells-. Les projeccions seran a la Casa de Cultura de Castalla, a les 20h:
- Divendres 27 de gener: “Amy, la chica detràs del nombre”, Òscar 2016, entre molts altres premis. Una cantant i compositora extraordinària ens va deixar; ací es reflecteix la dificultat d’assimilar l’exposició mediàtica a què es veuen exposats aquests artistes. Una obra commovedora! Ens farà la presentació Mireia Rico Esteve.
- Divendres 3 de febrer: “Searching for Sugar Man”, Òscar 2013 i molts altres premis. Un cas real increïble, d’un artista que no triomfa, o això creu... Fins que passats els anys, dos fans investiguen i el troben; resulta que a Sudàfrica era un ídol... i el recuperen! Una història única, impactant! Ací serà Manel Espinosa Berenguer qui presentarà.
- Divendres 10 de febrer: “Sempre Al Tall” El grup que ha marcat generacions de valencians, després de 35 anys als escenaris, ha plegat. Ací queda constància de la magnitud de la seua obra musical, amb col·laboracions i entrevistes que ens faran reviure moments ben intensos amb la seua música. Aquest no ha guanyat l'Òscar, però se'l mereix... Javier Guill, el Sec farà la presentació.
No és fàcil tindre accés a aquestes obres amb una projecció de qualitat i en bones condicions de comoditat. Esperem que gaudim –junts- d’aquest cicle.
Quedeu convidats!
Centre Cultural Castellut - gener 17

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Arranquen les festes a Castalla amb l´Arranc de les Bandes de Música i la Entrada

Las fiestas de moros y Cristianos darán comienzo este viernes con el tradicional desfile de La Entrada

Castalla arranca sus fiestas con la proclamación del pregón

Castalla recibe la primera visita de alumnos de arquitectura de la UPV

La sierra de Castalla acogerá la séptima edición del homenaje a Enric Valor

Reunión con el subdelegado del gobierno para reforzar la seguridad ante los últimos ataques terroristas

Nueva presentación literaria en Castalla

Nuevo libro sobre la "Ermita de la Sang"

Les festes de Moros i Cristians van finalitzar amb tranquil·litat i segons el previst

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en