Es presenta el Llibre de Festes i els actes del dia de Sant Jaume

18-07-2017   |  Visitas:178

Aquest dissabte 22 de Juliol es presenta de forma oficial la publicació festera més rellevant dels Moros i Cristians a Castalla. El Llibre de Festes és elaborat per l´Agrupació de Comparses amb la col·laboració de festers, socis i amics.

L´encarregada de submergir-nos en les pàgines del Llibre 2017 serà Àngels Sanchis Rico, membre de la comparsa Moros Vells. Festera de cap a peus, d´origen i tradició, ha sigut col·laboradora habitual del llibre i Capitana de la seva comparsa.

La mantenidora de l´acte serà la membre de l´Agrupació Maria Martínez.

El dia de Sant Jaume és per tradició un dels dies més esperats pels festers de Castalla. S´enceta un dia sencer de música i bon ambient que precedirà el que son les festes de Moros i Cristians.

Sant Jaume s´inicia a les 09.00 h. amb la diana que arranca des de la Plaça Major. Els festers arrepleguen als Capitans 2017 d´ambdós bandos i els acompanyen a esmorçar. A les 12.30 h. tots els festers desfilen fins a l´Ermita de la Sang, on es celebra la primera Misa del dia.

El següent acte de rellevància es celebra a les 19.00 h. quan els Capitans, després d´un passacarrers acompanyats de tota la comparsa, desfilen fins a l´Ermita per a celebrar l´acte de Benedicció de les Banderes.

Al acabar la misa es desfila, ja amb les banderes obertes, fins a l´Ajuntament on podem disfrutar l´emotiva Ballà de Banderes per part dels Capitans 2017

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Nuevo libro sobre la "Ermita de la Sang"

El proyecto Co.Educ-Arte, de la Excma. Diputación de Alicante, arranca en Castalla

Aprobación Definitiva de la cuenta general del ejercicio 2016

Fira de la Fantasia - Enric Valor i Castalla - 21 i 22 d'octubre

Jornada de puertas abiertas en el Conjunto Patrimonial del Castell de Castalla

Gran éxito del fin de semana del patrimonio cultural de Castalla

Jornadas de puertas abiertas en la Asociación de Fibromialgia de la Foia de Castalla

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en