II Jornades Enric Valor a L'Escola

09-03-2017   |  Visitas:356

En uns dies celebrem les II Jornades Enric Valor a l’escola. Organitzades per la Càtedra Enric Valor i amb la participació de nombroses entitats, com el CEFIRE, l’IIFV, la Conselleria de Cultura... i amb la col·laboració d’Escola Valenciana, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat, l’AVL, l’Ajuntament de Castalla, el Teix i nosaltres mateix, el Centre Cultural Castellut. Seran dues vesprades, el 17 i el 21 de març.
Les Jornades pretenen divulgar la figura d'Enric Valor i facilitar estratègies per al foment de la lectura, a partir d'experiències didàctiques i ponències relacionades amb el món d'Enric valor, les rondalles i la cultura popular, sempre aplicades a l'aula.


Les Jornades acabaran el 21, amb la Gala de lliurament del XXII Premi de Novel·la Enric Valor de la Diputació d’Alacant, que tindrà lloc a l’Auditori de Castalla a les 20’30.
Encara que estan dirigides, principalment, a docents i estudiants, l’assistència a les Jornades és lliure, així és que podeu assistir a tot allò que us permeten les vostres obligacions. La qualitat de les exposicions està garantida i està clar que ens agradaria que hi haguera una bona resposta de públic assistent. Menció especial a la Gala de lliurament del Premi, que és la primera vegada que ix d’Alacant i a la que us agrairíem que féreu un esforç per assistir; és molt important, per a posteriors iniciatives, que hi haja una bona resposta de públic. VOS ESPEREM!!!

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Arranquen les festes a Castalla amb l´Arranc de les Bandes de Música i la Entrada

Las fiestas de moros y Cristianos darán comienzo este viernes con el tradicional desfile de La Entrada

Castalla arranca sus fiestas con la proclamación del pregón

Castalla recibe la primera visita de alumnos de arquitectura de la UPV

La sierra de Castalla acogerá la séptima edición del homenaje a Enric Valor

Reunión con el subdelegado del gobierno para reforzar la seguridad ante los últimos ataques terroristas

Nueva presentación literaria en Castalla

Nuevo libro sobre la "Ermita de la Sang"

Les festes de Moros i Cristians van finalitzar amb tranquil·litat i segons el previst

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en