II Jornades Enric Valor a L'Escola

09-03-2017   |  Visitas:531

En uns dies celebrem les II Jornades Enric Valor a l’escola. Organitzades per la Càtedra Enric Valor i amb la participació de nombroses entitats, com el CEFIRE, l’IIFV, la Conselleria de Cultura... i amb la col·laboració d’Escola Valenciana, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat, l’AVL, l’Ajuntament de Castalla, el Teix i nosaltres mateix, el Centre Cultural Castellut. Seran dues vesprades, el 17 i el 21 de març.
Les Jornades pretenen divulgar la figura d'Enric Valor i facilitar estratègies per al foment de la lectura, a partir d'experiències didàctiques i ponències relacionades amb el món d'Enric valor, les rondalles i la cultura popular, sempre aplicades a l'aula.


Les Jornades acabaran el 21, amb la Gala de lliurament del XXII Premi de Novel·la Enric Valor de la Diputació d’Alacant, que tindrà lloc a l’Auditori de Castalla a les 20’30.
Encara que estan dirigides, principalment, a docents i estudiants, l’assistència a les Jornades és lliure, així és que podeu assistir a tot allò que us permeten les vostres obligacions. La qualitat de les exposicions està garantida i està clar que ens agradaria que hi haguera una bona resposta de públic assistent. Menció especial a la Gala de lliurament del Premi, que és la primera vegada que ix d’Alacant i a la que us agrairíem que féreu un esforç per assistir; és molt important, per a posteriors iniciatives, que hi haja una bona resposta de públic. VOS ESPEREM!!!

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en