II Jornades Enric Valor a L'Escola

09-03-2017   |  Visitas:423

En uns dies celebrem les II Jornades Enric Valor a l’escola. Organitzades per la Càtedra Enric Valor i amb la participació de nombroses entitats, com el CEFIRE, l’IIFV, la Conselleria de Cultura... i amb la col·laboració d’Escola Valenciana, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat, l’AVL, l’Ajuntament de Castalla, el Teix i nosaltres mateix, el Centre Cultural Castellut. Seran dues vesprades, el 17 i el 21 de març.
Les Jornades pretenen divulgar la figura d'Enric Valor i facilitar estratègies per al foment de la lectura, a partir d'experiències didàctiques i ponències relacionades amb el món d'Enric valor, les rondalles i la cultura popular, sempre aplicades a l'aula.


Les Jornades acabaran el 21, amb la Gala de lliurament del XXII Premi de Novel·la Enric Valor de la Diputació d’Alacant, que tindrà lloc a l’Auditori de Castalla a les 20’30.
Encara que estan dirigides, principalment, a docents i estudiants, l’assistència a les Jornades és lliure, així és que podeu assistir a tot allò que us permeten les vostres obligacions. La qualitat de les exposicions està garantida i està clar que ens agradaria que hi haguera una bona resposta de públic assistent. Menció especial a la Gala de lliurament del Premi, que és la primera vegada que ix d’Alacant i a la que us agrairíem que féreu un esforç per assistir; és molt important, per a posteriors iniciatives, que hi haja una bona resposta de públic. VOS ESPEREM!!!

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Recital de poesia de Miguel Hernández

Nueva visita de alumnos de la UPV a Castalla

El M.I. Ayuntamiento de Castalla recibe dos subvenciones del SERVEF para la contración de personas desempleadas

Comienza la II Liga Intermunicipal de Natación

Presentación del C.F. Castalla para la temporada 2017/2018

El M.I. Ayuntamiento de Castalla recibe dos subvenciones del Servef para la contratación de Personas Desempleadas

Este fin de semana ha comenzado la 5ª ruta de la tapa de Castalla

EU-ER: Acord Ciutadà demana l'eradicació de l'amiant i materials derivats de les infraestructures públiques municipals, especialment de la xarxa d'abastiment públic d'aigua a Castalla

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en