L’Oratge amb Jordi Payà – Nit – 08/11/17

09-11-2017   |  Visitas:203

De la pluja parlem perquè tenim moltes ganes que ploga i perquè sabemm que fa molta falta però si es registra algun ruixat serà esporàdic, molt puntual i només podrà afectar zones molt concretes.

De fet a última hora del dia el cel podrà queddar més cobert al sud de la Comunitat on podria arribar a ploure dèbilment. Les mínimes no han patit canvis o han pujat lleugerament i les màximes seran encara més fresquetes.

Demà dijous haurem de tindre en compte diversos factots: El vent continuarà sent protagonista bufant amb certa gana al nord on a partir de mig matí portarà núvols mitjans i alts. A les capes altes de l’atmosfera es despenjarà un embossament d’aire des del nord-est de la Península que podrà afavorir de vesprada el creixement de núvols a les muntanyes del nord i a la costa del sud, on localment podria registrar-se algun ruixat i fins i tot deixar alguna muntanya del nord un poc blanca.
L’Oratge amb Jordi Payà – Nit – 08/11/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Comarca

Programa "Que et contes” con Miguel Ángel Montilla. Invitada: Raquel López

La Policía Nacional libera a 12 mujeres prostituidas por cuatro grupos de proxenetas

Próximas donaciones de sangre

La evolución del paro registrado en Vinalopó-Vega Baja, marcada por la estacionalidad en la contratación

Programa “Día a Día” del 7 de enero de 2018: El paro baja en todas las comarcas.-

El Gobierno distribuye más de 2,5 millones de euros a las entidades locales de la Comunitat Valenciana para programas de empleo juvenil

Programa "Día a día" del día 20 de febrero de 2018:- AVECAL presenta la moda a tus pies.-

Programa “Què et contes” con el invitado Pedro Gimeno.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en