L'Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, 01/08/17 "Oratge més variable per rebre Agost"

02-08-2017   |  Visitas:399

No s’ompliran els pluvios, entre d’altres coses perquè no s’esperen pluges ni generals ni massa abundants, només de forma puntual podria formar-se algun nucli de tempesta que deixaria algun registre ‘aseat’.

No cal esperar massa canvis en les temperatures. Pot ser baixen les temperatures lleugerament al nord i per l’interor de València, però a la resta farà tanta calor com ahir o més.

I a més els xicotets canvis que puguem tindre no tindran massa durada…de seguida tornaran l’estabilitat i la calor.

Hui haurem d’estar al tanto del front que arriba des de l’oest perquè en arribar a la Comunitat valenciana podrà deixar quatre gotes i algun tró. A més com tenim pols en suspensió serà pluja bruta, acompanyada de fang. Per tant, no llaveu els cotxes fins d’ací a un parell de dies.Demà de vesprada també podrien formar-se núvols d’evolució a les muntanyes del nord i en punts de l’interior. Fenòmens molt locals que tampoc tindran grans influència en les temperatures.


Poques novetats portarà de moment el mes d’agost perquè dijous torna l’estabilitat absoluta i les temperatures pujaran al centre i per l’interior mantenint-se eixes condicions la resta de la setmana.L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Mig Día 01/08/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.
L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Nit 01/08/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Comarca

La precariedad laboral predomina en los datos sobre el empleo en la comarca de este mes

Programa Día a día del día 20 de julio : Fiestas en honor a Santa María Magdalena

Diego Tomás, presidente de JOVEMPA VINALOPÓ, nos habla sobre esta nueva etapa como presidente

CANAL de Moros i Cristians a Vimeo - tots el videos

UGT demanda medidas que inviertan la tendencia hegemónica de la precariedad laboral y la agudeza de las desigualdades

Magazine del verano del día 07/08/17

Magazine verano 03/08/2017

Día a día del día 25 de julio de 2017: Comienzan las Fiestas de moros y Cristianos en Villajoyosa

Programa Día a día, día 19 de julio

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en