L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana,NIT 06/11/2017

07-11-2017

Hui elmestral i la fresca tornaran a ser els protagonistes d’un oratge al que només li falta un poc de pluja per deixar a tots contents. Al nord tornaran a registrar-se ratxes pròximes als 100 quilòmetres per hora accentuant la sensació de fred. Al centre i al sud també deixarà l’ambient fresc, amb màximes que difícilment superaran els 20 graus.

La matinada de hui a demà amb el vent més fluix les temperatures nocturnes baixaran apropannt-se als zero graus al nord i per l’interior. A la costa i al sud les mínimes quedaran al voltant dels 10 graus. El vent, a més d’afuixar, girarà a ponent a la mitad del territori afavorint un ascens de les màximes.

Tornaran a baixar les temperatures dimecres i dijous, i a reforçar-se el mestral que a més portarà núvols a la mitad nord de la Comunitat que al cim deles muntanyes de Castelló i al nord de València podrien deixar els primers flocs de neu de la temporada. Nevades anecdòtiques que podran deixar enfarinades les zones més altes.

A partir de divendres no desapareixera el mestral, però bufarà més fluix i les temperatures pujaran lleugerament.L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana,NIT 06/11/2017 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Comarca

Premios Cuentamontes de literatura 2017

Vent, fred i ruixats dèbils - L’Oratge amb Jordi Payà – Migdia – 08/11/17

Monastil ganó al rugby pero perdió el partido

Ja tenim ací el fred - L’Oratge amb Jordi Payà – Migdia – 06/11/17

220 conductores pasan a disposición judicial durante el pasado mes de octubre por delitos contra la seguridad vial

L’Oratge amb Jordi Payà – Nit – 08/11/17

Minva el vent i pugen les temperatures -L’Oratge amb Jordi Payà – Migdia – 10/11/17

L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana,NIT 06/11/2017

La Fira es un atractivo turístico que hay que promocionar más allá de nuestra provincia

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en