Minva el vent i pugen les temperatures -L’Oratge amb Jordi Payà – Migdia – 10/11/17

10-11-2017   |  Visitas:147

Vos he de confesar que no m’agrada gens el temps que estem tenint esta tardor, però menys m’agrada, i fins i tot em preocupa, el que mostren els mapes a mig i a llarg termini.
Fins a migdia de hui encara podrà registrar-se algun ruixat entre les Balears i la Comunitat Valenciana, però serà molt difícil que puguen tocar terra. Notarem un ascens de les temperatures. Han baixat un poc esta nit però pujaran a migdia.

Demà dissabte el vent bufarà de mestral al nord però més aponentat al centre i al sud on les temperatures continuaran pujant. Núvols en vorem ben pocs.

Diumenge serà assolellat i fins i tot calorós a migdia al centre i a la costa on el mercuri dels termòmetres queddarà prop dels 25 graus.

Dilluns baixaran lleugerament les temperatures, sobretot al nord on el mestral arribarà de nou més fresc. Dimarts tampoc cal esperar canvis significatius.

Com podeu comprovar el novembre porta camí d’agreugar el llegat que ens ha deixat el més d’octubre…ja vos he dit a l’nici del post que no m’agrada gens el que diuen els mapes.

Passeu molt bon dia!!oratge_migdia_101117 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Comarca

Programa "Que et contes” con Miguel Ángel Montilla. Invitada: Raquel López

La Policía Nacional libera a 12 mujeres prostituidas por cuatro grupos de proxenetas

Próximas donaciones de sangre

La evolución del paro registrado en Vinalopó-Vega Baja, marcada por la estacionalidad en la contratación

Programa “Día a Día” del 7 de enero de 2018: El paro baja en todas las comarcas.-

El Gobierno distribuye más de 2,5 millones de euros a las entidades locales de la Comunitat Valenciana para programas de empleo juvenil

Programa "Día a día" del día 20 de febrero de 2018:- AVECAL presenta la moda a tus pies.-

Programa “Què et contes” con el invitado Pedro Gimeno.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en