Canvis mínims per a la segona part del pont: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 13/10/2017

13-10-2017   |  Visitas:87

Qui tinga la sort de disfrutar del pont de moment no cal que patisca per l’oratge perquè la pluja ni està ni se l’espera… i els que tinguem que esperar al cap de setmana per descansar sembla que tampoc perquè els canvis previstos no seran res de l’altre món.

Hui podrem tindre més núvols i fins i tot podrà quallar alguna tronada al nord de la Comunitat al límit entre Castelló i Terol. En qualsevol cas seran fenòmens molt puntuals perquè a la resta de la Comunitat no vorem massa núvols i les temperatures es mantindran altes.

Demà dissabte la situació serà més a menys la mateixa. El dia serà assolellat i calorós, i només de vesprada podrà ploure i tronar al nord. Les temperatures tampoc patiran canvis.

Diumenge ‘tancarem’ el pont amb temperatures més baixes però amb un dia dominat per sol, només a última hora començaran a parèixer núvols a la franja costanera que dilluns podran deixar ruixats dèbils. Dimarts també tindrem núvols al litoral però sembla que serà difícil que arribe a ploure.
L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Migdia 13/10/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Comarca

Premios Cuentamontes de literatura 2017

Programa "Día a día" del día 24 de noviembre de 2017: " Todos con Santa Cecilia".-

Varias empresas de la comarca ofrecen calidad y servicio especializado en estas fechas tan especiales

Vinalopó Salud organiza talleres de defensa personal para proteger a las mujeres

Los datos del paro correspondientes al mes de noviembre en el Vinalopo-Vega Baja nos hablan de un descenso del desempleo en 66 personas

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en