Educació dota de 7 auxiliars administratius 15 centres d'Educació Infantil i Primària del Vinalopó

14-07-2017   |  Visitas:97

Els auxiliars realitzaran el seu treball en escoles d'Elx, Petrer, Santa Pola, Monforte del Cid, Elda, Novelda, Biar
La Conselleria ha dotat de 69 auxiliares les escoles, que desenrotllaran la seua labor en 62 centres d'Alacant, 58 de València i 16 de Castelló
S'atén una reivindicació històrica dels centres educatius més grans del territori valencià


La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha dotat amb 7 auxiliars administratius 15 centres d'Educació Infantil i Primària de la comarca del Vinalopó, d'aquesta manera s'incorpora per primera vegada personal administratiu en els centres públics d'Infantil i Primària. Amb aquesta mesura, la Conselleria atén una reivindicació històrica dels centres educatius més grans del territori valencià, que permetrà que els docents tinguen menys tasca administrativa i més temps per a dedicar-se de ple als projectes pedagògics.

En concret, els centres de les comarques de Vinalopó que han rebut auxiliar administratiu són: CEIP Clara Campoamor i CEIP Princesa de Asturias, ambdósos d'Elx; el CEIP Reyes Católicos, CEIP 9 d'Octubre, CEIP Reina Sofía, CEIP La Foia, CP Pintor Sorolla i CEIP Antonio Machado de Petrer; el CEIP Doña Vicenta Ruso i CEIP Virgen de Loreto de Santa Pola; el CEIP Jorge Juan de Monforte del Cid; el CEIP Alfonso X el Sabio de Novelda; el CEIP Mare de Déu de Gràcia de Biar; i el CEIP Pintor Sorolla i el CEIP Antonio Machado, ambdós d'Elda.

La Conselleria ha destinat un total de 69 auxiliars administratius per a 136 centres d'Educació Infantil i Primària del territori valencià. Els auxiliars s'han assignat per a les escoles que compten amb almenys tres grups d'alumnes per curs, on realitzaran tasques administratives tres dies a la setmana. Al mateix temps els altres dos dies, segons les necessitats, donaran suport en una escola de la mateixa localitat que tinga un alt índex d'alumnat.

El conseller Marzà ha volgut destacar que “aquest és un altre exemple d'optimització de recursos i d'eficàcia en la gestió, perquè amb els mateixos pressupostos que anys anteriors, nosaltres intentem fer realitat, en la mesura del possible, allò que de cap manera sembla que es podia fer abans. Esperem que des del govern de l'Estat se'ns tracte com cal i puguem tindre un finançament que permeta, per exemple, dotar de personal administratiu de forma generalitzada els centres educatius valencians”.

Del total d'auxiliars, 8 s'integraran en 16 col•legis de les comarques de Castelló, 32 realitzaran la seua gestió en 62 centres d'Alacant i altres 29 auxiliars ho faran en 58 col•legis de València.

Aquests administratius realitzaran funcions de gestió burocràtica durant tres dies a la setmana en centres que almenys tinguen tres grups d'alumnes per curs, i els altres dos dies, segons les necessitats, donaran suport en una escola de la mateixa localitat o pròxima que tinga almenys dues línies.

En concret, els auxiliars administratius duran a terme tasques referides a la tramitació de procediments com ara la matriculació de l'alumnat, tramitació de beques, menjador escolar, o ajudes per a llibres, així com la gestió dels bancs de llibres, tot això treball administratiu que fins al moment era assumit per l'equip directiu dels centres

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Generalitat Valenciana

La Generalitat convida a reflexionar sobre la necessitat de millorar els hàbits de mobilitat

Puig destaca la convivència en el Sexenni de Morella

Salvador: "Les obres d'urbanització de la Torre ajudaran a revitalitzar la zona"

Climent: 'La signatura del Tribunal d'Arbitratge Laboral promou el diàleg social'

La Generalitat invertirà més de 700 milions d'euros en la construcció i millora de centres educatius

El Consell encapçala la signatura del primer Pacte Valencià contra la Violència Masclista

S'incorpora un sistema automàtic per a la reducció de sorolls al pas dels tramvies en Pont de Fusta

Informatiu de la Comunitat Valenciana del 18/09/17

Puig aposta per l'educació com l'eina més eficaç per a superar les desigualtats

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en