Informatiu de la Comunitat Valenciana del 03/10/17

04-10-2017   |  Visitas:100

8 LA MARINA: FINESTRAT HA CELEBRADO LAS FIESTAS DE UNO DE SUS BARRIOS MÁS CARACTERÍSTICOS: LA TAPIÀ. TRECE AÑOS LLEVAN YA LLEVÁNDOSE A CABO ESTOS FESTEJOS EN HONOR A SANT MIQUEL.

INTERCOMARCAL TV: Reunión Elda del Congreso 775 anivesrsario de la frontera entre los reinos de Valencia y Murcia.

RIBERA TV: Els comerços d’Alzira s’impliquen amb la Fira Comercial Alzira Oberta. Una edició en la que han participat al voltant de 50 establiments i que ha estat la més nombrosa pel que fa a nombre de participants.

TEVE4: L'alcalde de Vila-real i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, José Benlloch, ha participat aquest cap de setmana en la inauguració de la fira Destaca en Ruta de Vinaròs, que, per primera vegada, trasllada la filosofia del primer esdeveniment de transferència científica i tecnològica de la Comunitat, Destaca Vila-real, al nord de la província.


Informatiu Comunitat Valenciana TEVAP 03/10/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Generalitat Valenciana

Alcaraz destaca el paper de les universitats per fomentar aliances en la societat

La I Trobada d'Acolliment Familiar de la Comunitat Valenciana reuneix a 331 famílies en el Bioparc

1 de decembre: Día Mundial de la lluita contra el VIH / SIDA

Educació commemora els trenta-quatre anys de la Llei d'ús i ensenyament del valencià amb l'activació del decret d'usos en l'Administració

Ple del Consell Valencià de Cultura a Alacant

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en