Les taxes universitàries a la Comunitat Valenciana es reduiran un 15% en dos cursos

14-07-2017   |  Visitas:103

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat que el Consell ha acordat amb les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana una reducció de les taxes als estudiants del 7% en el curs 2017-2018 i del 8% en el següent, la qual cosa sumarà un total del 15% en dos anys acadèmics. Ha explicat, a més, que aquesta mesura suposarà una inversió de 26,5 milions d'euros per part de l'Administració autonòmica en aquestes institucions per a compensar la disminució.





Les taxes universitàries a la Comunitat Valenciana es reduiran un 15% en dos cursos from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Generalitat Valenciana

El NouServef obri les portes a ciutadans i empreses per a 'convertir-se en un espai d'oportunitats'

El Rei Jaume I obri les portes del Palau per a celebrar el 9 d'Octubre

Salvador presenta les 4 zones pilot que impulsarà la Generalitat per a la regeneració del litoral

Oltra aposta per un nou model residencial basat en 'la qualitat i la calidesa'

València i l'àrea metropolitana, pioneres en Europa amb un sistema intermodal de bici pública

Climent: 'L'objectiu per a 2030 és que el 25% dels vehicles del nostre territori siguen elèctrics'

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública y la Fundación Instituto Valenciano de Oncología (IVO) han firmado hoy el acuerdo de acción concertada para la prestación asistencial integral oncol

Puig destaca la potència del sector turístic com a motor de l'economia valenciana

El Consell encapçala la signatura del primer Pacte Valencià contra la Violència Masclista

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en