Ibi en el Fòrum de Participació de la Xarxa Jove L'Alcoià -Comtat

18-03-2017   |  Visitas:328

Ibi. Divendres, 17 de març de 2017.


El pròxim 25 de març a la ciutat d'Alcoi es durà a terme una activitat organitzada per set ajuntaments de la nostra zona que, baix la iniciativa Xarxa Jove de l'IVAJ.GVA, estan treballant en comú per millorar el treball que es realitza amb els joves de cada poble i per crear iniciatives interessants com aquesta.

Gent de Muro d'Alcoi, Cocentaina, Alcoi, Banyeres de Mariola, Ibi, Tibi i Onil són qui es trobaran al I Fòrum Jove de Participació on es preten crear un ambient d'aprenentatge, experiència i inquietuds sobre la participació.

Què és, com està present a la nostra societat, com poden participar els joves, com volen fer-ho… seran alguns dels interrogants que, mitjançant el treball en xicotets grups, testimonis d'experiències i la jornada de compartir, aquestos joves treballaran per absorbir la energia necessària per tornar al seu poble i seguir motivant la marxa dels seus iguals, i sobre els quals ens donaran les claus per seguir proposant-los les iniciatives que ells necessiten per desenvolupar les seues capacitats en els millors ambients possibles per a la joventut.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Ibi

Fiestas de San Miguel

Ibi celebra el Día Mundial del Turismo con puertas abiertas en sus tres museos

Comunicado Concejalía Tenencia de animales

Entraeta del día 13/09/17

Comienzan las obras de mejora de los polígonos industriales de Ibi

El Ayuntamiento arregla los alcorques de la Plaza Reyes Magos

Arranca el III Congrés i Trobada Nacional de Malalties Rares Comunitat Valenciana

Cambio de fecha de la última ruta mágica por las montañas de Ibi

El Grupo Socialista de Ibi denuncia la pasividad del equipo de gobierno en la subsanación de los problemas de seguridad de la caja escénica del Centro Cultural Salvador Miró.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en