Arrenca el compe enrere per a l´elecció de Dames i Reines de les Festes Patronals de Monòver

28-04-2017   |  Visitas:1127

Aviat s'iniciaran les convivències entre candidates i jurat per a l'elecció de Dames i Reines de les festes 2017 que culminarà en un acte similar al de l'any passat.

NP – 27/04/2017.- Davant la proximitat dels pròxims esdeveniments de cara a les properes festes patronals i que se centren, sobretot, en l'elecció de Dames i Reines de les Festes 2017, la Junta Festera ha avançat que les properes cites seran el dissabte 29 d'abril, en la qual tindrà lloc la primera convivència de les candidates amb el jurat i, posteriorment, els dies 13 i 14 de maig, se celebrarà la segona de les convivències, en aquest cas en la localitat de Benidorm.

La següent cita prevista ja serà per a la celebració de l'acte d'elecció, pel qual la data ja està fixada: el 10 de juny a les 22 hores. Igual que el passat any, també tindrà lloc a la Plaça de Toros. Des de la Junta han assenyalat que "aquest espai, així com el mateix acte, va tenir un gran acolliment en la seva edició passada i, a més, gaudeix d'alguns avantatges com la gran capacitat de públic i la bona visibilitat."

Per a la regidora de festes, María Amparo Maestre "la nova ubicació va suposar tot un repte l'any passat i va asseure un bon precedent per al desenvolupament d'altres activitats a l'espai de la Plaça de Toros" i d'altra banda, també ha destacat "el ardu treball i la gran dedicació que va aportar la Junta Festera en l'organització d'un acte d'aquestes característiques que va resultar d'un gran èxit".

Pel que fa al que s'espera per aquest any, ja s'ha anunciat un acte similar però amb algunes petites sorpreses i novetats. El decorat, de nou, serà a càrrec de l'artista faller Antoni Ruano i les actuacions de ball les desenvoluparà un cos de ballarins dirigits per la monovera Marina Picó. Mentre que la gala serà conduïda per la Reina de les Festes de Sant Vicent del Raspeig, Patricia Ferri.

A més, aquest any també tindrà lloc un acte d'homenatge a les cinquanta reines majors de les festes d'aquests passats anys. Aquest acte cobrarà la forma de gala i serà, igual que l'elecció, a la Plaça de Toros, l'endemà d'aquest acte.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Simulacro de incendio realizado por primera vez en el Ayuntamiento de Monóvar

Monòver celebra la "Mitja festa"

Las licencias de actividad crecen en Monóvar

Aniversario Orquesta de Pulso y Púa "Francisco Alvillar" de Monóvar

Acabado el 2017 la Concejalía de Hacienda informa sobre la situación de la deuda global del ayuntamiento.

AJUNTAMENT MONÒVER: Comunicat en referència al 8 de Març 2018

El mes de abril llega el II Rally Fotográfico de Monóvar

El Ayuntamiento de Monóvar organiza varias visitas turísticas gratuitas guiadas

Visitamos el taller del artista fallero Antonio Ruano

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en