Arrenca el compe enrere per a l´elecció de Dames i Reines de les Festes Patronals de Monòver

28-04-2017   |  Visitas:1027

Aviat s'iniciaran les convivències entre candidates i jurat per a l'elecció de Dames i Reines de les festes 2017 que culminarà en un acte similar al de l'any passat.

NP – 27/04/2017.- Davant la proximitat dels pròxims esdeveniments de cara a les properes festes patronals i que se centren, sobretot, en l'elecció de Dames i Reines de les Festes 2017, la Junta Festera ha avançat que les properes cites seran el dissabte 29 d'abril, en la qual tindrà lloc la primera convivència de les candidates amb el jurat i, posteriorment, els dies 13 i 14 de maig, se celebrarà la segona de les convivències, en aquest cas en la localitat de Benidorm.

La següent cita prevista ja serà per a la celebració de l'acte d'elecció, pel qual la data ja està fixada: el 10 de juny a les 22 hores. Igual que el passat any, també tindrà lloc a la Plaça de Toros. Des de la Junta han assenyalat que "aquest espai, així com el mateix acte, va tenir un gran acolliment en la seva edició passada i, a més, gaudeix d'alguns avantatges com la gran capacitat de públic i la bona visibilitat."

Per a la regidora de festes, María Amparo Maestre "la nova ubicació va suposar tot un repte l'any passat i va asseure un bon precedent per al desenvolupament d'altres activitats a l'espai de la Plaça de Toros" i d'altra banda, també ha destacat "el ardu treball i la gran dedicació que va aportar la Junta Festera en l'organització d'un acte d'aquestes característiques que va resultar d'un gran èxit".

Pel que fa al que s'espera per aquest any, ja s'ha anunciat un acte similar però amb algunes petites sorpreses i novetats. El decorat, de nou, serà a càrrec de l'artista faller Antoni Ruano i les actuacions de ball les desenvoluparà un cos de ballarins dirigits per la monovera Marina Picó. Mentre que la gala serà conduïda per la Reina de les Festes de Sant Vicent del Raspeig, Patricia Ferri.

A més, aquest any també tindrà lloc un acte d'homenatge a les cinquanta reines majors de les festes d'aquests passats anys. Aquest acte cobrarà la forma de gala i serà, igual que l'elecció, a la Plaça de Toros, l'endemà d'aquest acte.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Monòver celebra el 50 aniversari de les seues reines majors

El arte sale a la calle por Azorín

La Casa Museo Azorín acoge una exposición sobre la trayectoria literaria del escritor y la presentación de un cómic para difundir la figura del escritor de Monóvar

Consigue ya un ejemplar del Libro recopilatorio de las Reinas y Damas de Honor Mayores de las Fiestas de 1968 a 2017

La directora de la Biblioteca Nacional visita la Casa Museo Azorín de la Fundación Caja Mediterráneo

Inaugurada la nueva rotonda de Monóvar

El Alcalde de Monóvar, Natxo Vidal, ha mostrado su satisfacción por que el cambio de luminarias en Monóvar ya comienza a ser una realidad.

España tendrá un nuevo santo el 15 de octubre: Faustino Míguez

La Apertura de la Piscina Cubierta, interrumpida por la falta de documentos.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en