Comença el cinema d'estiu a Monòver amb un notable èxit

11-07-2017   |  Visitas:257

El diumenge passat a les deu de la nit, al costat de l'ermita de Santa Bàrbara va tenir inici la primera sessió de Cine a la Fresca a Monòver. Com cada any, una de les sessions es projecta ací per a fer-la coincidir amb les activitats que l'associació del barri programa durant aquests dies. En aquesta ocasió, la pel·lícula que es va projectar va ser "El Libro de la Selva". Sempre tractem de cercar aquelles pel·lícules que tant els més xicotets com els majors puguen gaudir en família. Així doncs, l'última de les projeccions serà "El Principito" per a seguir gaudint del Cinema a la Fresca amb la família. Però sense oblidar-nos d'un altre públic, per la qual cosa també veurem La la land explica l'edil de cultura Júlia Tortosa.

Aquestes dues pel·lícules es projectaran també en diumenge a la nit, però en aquest cas, com en l'anterior edició, serà en els antics camps de futbol de les Moreres. Apunta Tortosa que hem intentat aconseguir la projecció de pel·lícules actuals o conegudes i que hagen sigut ben acollides, doncs la idea no solament és passar una estona en família veient una pel·lícula a l'aire lliure, sinó que també la gent puga gaudir del cinema en si mateix i veure alguna obra de qualitat, com en aquest cas La la land.

D'altra banda, també s'ha introduït una altra novetat important que acosta el setè art a les pedanies. Així, aquest cap de setmana que ve, el Cinema a la Fresca no serà en diumenge, ni serà en el casc urbà de la ciutat. El dissabte 15 de juliol, la projecció serà en les Cases del Senyor i es visionaran curtmetratges del Festival Internacional de Cinema Rural. Acollirem, en aquesta ocasió el Rural FilmFest en aquesta pedania i d'aquesta manera donem cabuda a la celebració d'un festival de cinema de curts, així com també, possibilitem que el públic que vulga gaudir d'aquest gènere puga donar-se cita ací per a gaudir d'un cap de setmana als voltants del nostre poble, explica la regidora de cultura.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Candidatas a Reinas y Damas de Honor 2018 de Monóvar

Construcción de un paso de peatones elevado en las inmediaciones de la nueva rotonda

Parlem amb el portaveu del Partit Popular

Visitamos la Ermita de Santa Bárbara (Monóvar) en "La Brújula"

Información sobre subvenciones recibidas en el área de bienestar social

Instalación de nueva papeleras y bancos

Aniversario Orquesta de Pulso y Púa "Francisco Alvillar" de Monóvar

Acabado el 2017 la Concejalía de Hacienda informa sobre la situación de la deuda global del ayuntamiento.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en