Donen inici les obres de millora del Mercat de Prove´ments de Mon˛ver

04-07-2017   |  Visitas:65

Ahir van comenšar les obres de remodelaciˇ d'un finestral del mercat i tambÚ es tÚ previst millorar la porta d'accÚs principal i la reparaciˇ d'alguna zona interior amb importants desperfectes.

NP ľ 04/07/2017.- Per a l'adaptaciˇ i millora de la porta d'entrada principal i, per remodelar un finestral de la planta superior del mercat municipal de prove´ments, la regidoria de mercat ha dut a terme una intervenciˇ per valor de sis mil euros en inversiˇ que han estat possibles per la concessiˇ d'una subvenciˇ que s'ha solĽlicitat a la Diputaciˇ Provincial. Segons explica la responsable del mercat, Lourdes Pastor "dur a terme, no aquestes, sinˇ intervencions i inversions de major entitat al mercat municipal Ús fonamental, doncs lamentablement, a l'edifici del mercat no s'ha fet una inversiˇ i manteniment constant i adequat per, amb el temps, haver anat adaptant-ho a les noves necessitats. Per aix˛, ara, no podem negar que aquestes intervencions es queden curtes, per˛ tambÚ sˇn necessÓries i contribueixen notablement a la seua millora. Sense oblidar, d'altra banda, que tampoc serien possibles si no comptÓrem amb subvencions com Ús el cas".

De fet, tambÚ s'ha solĽlicitat una altra subvenciˇ de major quantia, en aquesta ocasiˇ, per 30 mil euros, per millorar, fonamentalment, accessos. Va ser aprovada en el passat ple ordinari del mes de juny, encara que "sent coneixedors que necessitem una major inversiˇ, ja vam acudir fa un temps a la Conselleria d'Economia per veure opcions i, dilluns passat, quan ens va visitar el President Ximo Puig, una de les qŘestions que vam abordar va ser, precisament, l'actuaciˇ conjunta quant a una remodelaciˇ integral de l'edifici" apunta Pastor.

"Per˛ mentre aix˛ arriba", contÝnua l'edil, "hem de seguir ocupant-nos del mercat i actuant sobre les seues necessitats i millorant-ho en la mesura del possible. Per aix˛, amb aquesta petita subvenciˇ remodelarem la porta d'accÚs principal i a posar un finestral que millore l'aspecte i done mÚs llum en la planta superior. A mÚs, tot aix˛ ve, des de fa temps, completant-se amb actuacions de manteniment generals i puntuals que a poc a poc van millorant la imatge de l'edifici".

La previsiˇ perquŔ aquestes obres finalitzen estÓ entorn del dimecres o dijous d'aquesta setmana, amb la intenciˇ que per al pr˛xim 8 de juliol estiga en perfectes condicions i "aixÝ puguen lluir millorades les instalĽlacions en el dia en quŔ se celebrarÓ El Dia del Mercat, en el qual al llarg del matÝ hi haurÓ animaciˇ al mercat, un inflable pels mÚs petits en els voltants i sorteigs de vals de compra" explica Pastor.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Mon˛ver

Concert de l'ArtÝstica de Mon˛ver

Visita del Presidente de la Generalitat, Ximo Puig

Comencen les obres al Mercat de Mon˛ver

"Actualidad PolÝtica" amb Natxo Vidal

Donen inici les obres de millora del Mercat de Prove´ments de Mon˛ver

Comenša el cinema d'estiu a Mon˛ver amb un notable Ŕxit

L'escola d'estiu municipal dˇna inici a Mon˛ver

Espido Freire estarÓ demÓ a Mon˛ver per presentar la seva novelĚla guanyadora del Premi AzorÝn

Programaciˇ cultural a Mon˛ver

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en