Espido Freire estarÓ demÓ a Mon˛ver per presentar la seva novelĚla guanyadora del Premi AzorÝn

07-07-2017

La celebraciˇ del cinquantenari de la mort d'AzorÝn ha omplert aquest any 2017 d'activitats d'homenatge a l'escriptor i ha portat a la modificaciˇ i la inclusiˇ de novetats en actes ja programats. Com explica l'alcalde Natxo Vidal "acordem amb la Diputaciˇ que el guanyador o guanyadora del premi de novelĽla AzorÝn d'aquest any visitaria el nostre poble coincidint amb la presentaciˇ de l'obra premiada en la Fira del Llibre d'Alacant i, de fet aixÝ va quedar reflectit a les bases reguladores del premi".

AixÝ doncs, la guanyadora del guardˇ aquest any, Espido Freire, estarÓ aquest cap de setmana a Alacant i passarÓ el matÝ de dissabte a Mon˛ver. "S'espera la seva arribada entorn de les 12 hores del migdia i serÓ rebuda a l'Ajuntament, on signarÓ en el Llibre d'Honor de la Ciutat en el Salˇ de Plens i desprÚs, ens desplašarem a la Casa Museu AzorÝn on es desenvoluparÓ la conferŔncia de l'escriptora" explica Vidal.

S'espera que Freire parli sobre la seva novelĽla premiada Llamadme Alejandra i que a continuaciˇ ferm exemplars de la mateixa a aquelles persones interessades que acudeixin a la conferŔncia. DesprÚs d'aquesta, l'escriptora serÓ convidada a un menjar a la qual tambÚ assistirÓ el President de la Fundaciˇ CAM, LuÝs Boyer, el Director de la Casa Museu AzorÝn, JosÚ Payß, el President de l'Institut de Cultura Juan Gil Albert, JosÚ Ferrßndiz, i tres representants de l'Ajuntament de Mon˛ver que en aquest cas seran l'alcalde Natxo Vidal, la primera tinent d'alcalde Lourdes Pastor i la responsable d'arxiu i biblioteca Alicia CerdÓ.

Finalment i, com a mostra d'agra´ment, el consistori monover regalarÓ a l'escriptora "una sŔrie de llibres d'AzorÝn seleccionats per l'arxivera municipal i un regal encarregat a dretcient per Espido Freire, encarregat a una empresa local i que, sabem que serÓ del seu grat" ha apuntat l'alcalde que no ha volgut desvelar que regal es tracta per mantenir la sorpresa.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Mon˛ver

Concert de l'ArtÝstica de Mon˛ver

Visita del Presidente de la Generalitat, Ximo Puig

Comencen les obres al Mercat de Mon˛ver

"Actualidad PolÝtica" amb Natxo Vidal

Donen inici les obres de millora del Mercat de Prove´ments de Mon˛ver

Comenša el cinema d'estiu a Mon˛ver amb un notable Ŕxit

L'escola d'estiu municipal dˇna inici a Mon˛ver

Espido Freire estarÓ demÓ a Mon˛ver per presentar la seva novelĚla guanyadora del Premi AzorÝn

Programaciˇ cultural a Mon˛ver

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en