La Directora General del IVACE visitarà hui el Polígon Industrial de Monòver

18-05-2017   |  Visitas:104

El dijous, entorn de les 12 hores, està previst que Júlia Company, la Directora General del IVACE, visiti Monòver i el seu polígon en una reunió de treball per establir línies de col•laboració.

NP – 17/05/2017.- La Directora General d'Indústria i Energia i del IVACE, Júlia Company es reunirà demà a Monòver amb el seu alcalde i la resta de l'equip de govern per abordar diferents qüestions que afecten el polígon industrial El Pastoret. El regidor d'ocupació, indústria i desenvolupament econòmic, José Alcaraz ha explicat que "des de fa temps treballem per millorar el nostre polígon industrial. No només volem posar-ho a punt i adequar-ho en aquelles infraestructures que necessita, com la substitució de la xarxa d'aigua que ja està prevista, sinó que també volem que la seva activitat es dinamitzi i que puguem seguir amb l'ampliació que, des de fa molt temps estava prevista però seguia paralitzada".

Per tot això, segons Alcaraz “contactem amb la Conselleria de Desenvolupament Econòmic i des del IVACE se'ns va traslladar un creixent interès i preocupació per la situació. Per aquest motiu la mateixa Directora General, després d'alguna conversa, es decidís a visitar Monòver i el nostre polígon industrial amb la intenció de poder establir vies de col•laboració”.

Així doncs, està previst que demà, a les 12 hores del migdia, Company es reuneixi a Monòver amb el grup de govern i visiti les instal•lacions del polígon industrial. I s'espera que, després d'aquesta primera presa de contacte "puguem, al costat de la Conselleria, engegar iniciatives i projectes que afavoreixin el desenvolupament de projectes interessants per al nostre polígon El Pastoret" postil•la l'edil.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Natxo Vidal en "Actualidad Política"

Monóvar ya tiene Reinas 2017

El Gobierno Provincial invierte 400.000€ en Monóvar en los 6 primeros meses del año 2017

Un bust d´Azorin s´instal.larà a la plaça de l´Ajuntament de Monòver per homenatjar a l´escriptor

Visita a Monòver de la comissió de les arts del Consell Valencià de Cultura

La Comisión de Artes del CVC se reúne en el centro de la Fundación Caja Mediterráneo con motivo del 50 aniversario del fallecimiento de Azorín

Medalla al mèrit esportiu a l'Ajuntament de Monòver

Homenatge 50 Reines Majors de les Festes de Setembre

La Concejalía de Parques y Jardines espera que en tres meses la instalación del parque de la Retjola esté concluida.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en