La propera imatge de la portada de la revista de festes es triarà mitjançant concurs

15-03-2017   |  Visitas:692

La Regidoria de Festes impulsa un concurs de fotografia, que el seu objectiu, entre altres, serà el d'escollir la una obra guanyadora que es converteixi en la portada del llibre Monòver en Festes 2017.

NP – 14/03/2017.- Amb la intenció "no només de seleccionar una fotografia guanyadora que contribueixi a donar més vistositat a la nostra revista de festes, sinó també amb l'interès de seguir fomentant la creació artística de totes les persones que vulguen participar en aquest concurs fotogràfic que, sabem que a Monòver són moltes, doncs hi ha un gran nombre d'afeccionats, hem engegat aquest certamen" explica la regidora de festes María Amparo Maestre.

Temps enrere, des de la mateixa regidoria s'organitzava un concurs similar, encara que l'obra artística que es demanava no era la fotogràfica en concret. No obstant això, aquesta concurrència va deixar de celebrar-se i, fins ara, la selecció de la imatge de portada era a càrrec del departament de festes i la redacció de la revista. Però com apunta l'edil "ja era habitual la selecció d'obres fotogràfiques i, fins al moment, pensem que han estat bones obres i representatives del nostre poble i les nostres festes. Hem comptat amb inestimables col•laboracions per tenir unes portades estupendes, però ha arribat el moment de democratitzar més, si cap, la revista i fomentar la participació també en aquest apartat".

Les bases del concurs ja poden consultar-se a la pàgina web de l'Ajuntament i estableixen que cada participant pot presentar fins a tres obres, sempre tenint en compte que la temàtica versarà entorn de la celebració de les Festes Majors de Monòver. El premi que s'ha establert serà de 150 euros, sense oblidar que la imatge selecciona es convertirà en la portada de la revista i el cartell anunciador de les festes. Maestre apunta que "la manera de participació és molt senzill, ja que s'ha d'enviar en format digital per correu electrònic i hi ha de termini fins al 18 de maig. Una vegada tancat el termini, es reunirà el jurat i es farà públic la fallada el 19 de maig en el Saló de Plens Municipal".

D'altra banda, la responsable de l'àrea també ha volgut manifestar el seu agraïment "al Grup Fotogràfic de Monòver, als seus membres i a fotògrafs professionals que han contribuït a impulsar aquest concurs i han proposat la formació del jurat, així com a Mari Reme Silvestre que ha treballat i a posat a punt les bases que el regeixen". A més, afegeix que "el certamen també ens ajudarà a crear un arxiu fotogràfic més ampli i qualitatiu, doncs se seleccionaran 20 obres finalistes que passaran a ser propietat de l'Ajuntament i podran ser usades en actes de promoció de les festes. I com a reconeixement a la participació, amb aquestes obres es farà una exposició en el Kursaal Fleta al juliol, coincidint amb la presentació de la revista Monòver en Festes 2017”.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Monòver celebra el 50 aniversari de les seues reines majors

El arte sale a la calle por Azorín

La Casa Museo Azorín acoge una exposición sobre la trayectoria literaria del escritor y la presentación de un cómic para difundir la figura del escritor de Monóvar

Consigue ya un ejemplar del Libro recopilatorio de las Reinas y Damas de Honor Mayores de las Fiestas de 1968 a 2017

La directora de la Biblioteca Nacional visita la Casa Museo Azorín de la Fundación Caja Mediterráneo

Inaugurada la nueva rotonda de Monóvar

El Alcalde de Monóvar, Natxo Vidal, ha mostrado su satisfacción por que el cambio de luminarias en Monóvar ya comienza a ser una realidad.

España tendrá un nuevo santo el 15 de octubre: Faustino Míguez

La Apertura de la Piscina Cubierta, interrumpida por la falta de documentos.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en