La propera imatge de la portada de la revista de festes es triarÓ mitjanšant concurs

15-03-2017   |  Visitas:746

La Regidoria de Festes impulsa un concurs de fotografia, que el seu objectiu, entre altres, serÓ el d'escollir la una obra guanyadora que es converteixi en la portada del llibre Mon˛ver en Festes 2017.

NP ľ 14/03/2017.- Amb la intenciˇ "no nomÚs de seleccionar una fotografia guanyadora que contribueixi a donar mÚs vistositat a la nostra revista de festes, sinˇ tambÚ amb l'interŔs de seguir fomentant la creaciˇ artÝstica de totes les persones que vulguen participar en aquest concurs fotogrÓfic que, sabem que a Mon˛ver sˇn moltes, doncs hi ha un gran nombre d'afeccionats, hem engegat aquest certamen" explica la regidora de festes MarÝa Amparo Maestre.

Temps enrere, des de la mateixa regidoria s'organitzava un concurs similar, encara que l'obra artÝstica que es demanava no era la fotogrÓfica en concret. No obstant aix˛, aquesta concurrŔncia va deixar de celebrar-se i, fins ara, la selecciˇ de la imatge de portada era a cÓrrec del departament de festes i la redacciˇ de la revista. Per˛ com apunta l'edil "ja era habitual la selecciˇ d'obres fotogrÓfiques i, fins al moment, pensem que han estat bones obres i representatives del nostre poble i les nostres festes. Hem comptat amb inestimables colĽlaboracions per tenir unes portades estupendes, per˛ ha arribat el moment de democratitzar mÚs, si cap, la revista i fomentar la participaciˇ tambÚ en aquest apartat".

Les bases del concurs ja poden consultar-se a la pÓgina web de l'Ajuntament i estableixen que cada participant pot presentar fins a tres obres, sempre tenint en compte que la temÓtica versarÓ entorn de la celebraciˇ de les Festes Majors de Mon˛ver. El premi que s'ha establert serÓ de 150 euros, sense oblidar que la imatge selecciona es convertirÓ en la portada de la revista i el cartell anunciador de les festes. Maestre apunta que "la manera de participaciˇ Ús molt senzill, ja que s'ha d'enviar en format digital per correu electr˛nic i hi ha de termini fins al 18 de maig. Una vegada tancat el termini, es reunirÓ el jurat i es farÓ p˙blic la fallada el 19 de maig en el Salˇ de Plens Municipal".

D'altra banda, la responsable de l'Órea tambÚ ha volgut manifestar el seu agra´ment "al Grup FotogrÓfic de Mon˛ver, als seus membres i a fot˛grafs professionals que han contribu´t a impulsar aquest concurs i han proposat la formaciˇ del jurat, aixÝ com a Mari Reme Silvestre que ha treballat i a posat a punt les bases que el regeixen". A mÚs, afegeix que "el certamen tambÚ ens ajudarÓ a crear un arxiu fotogrÓfic mÚs ampli i qualitatiu, doncs se seleccionaran 20 obres finalistes que passaran a ser propietat de l'Ajuntament i podran ser usades en actes de promociˇ de les festes. I com a reconeixement a la participaciˇ, amb aquestes obres es farÓ una exposiciˇ en el Kursaal Fleta al juliol, coincidint amb la presentaciˇ de la revista Mon˛ver en Festes 2017ö.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Mon˛ver

Simulacro de incendio realizado por primera vez en el Ayuntamiento de Monˇvar

Mon˛ver celebra la "Mitja festa"

Las licencias de actividad crecen en Monˇvar

AJUNTAMENT MONĎVER: Comunicat en referŔncia al 8 de Marš 2018

Acabado el 2017 la ConcejalÝa de Hacienda informa sobre la situaciˇn de la deuda global del ayuntamiento.

El mes de abril llega el II Rally Fotogrßfico de Monˇvar

El Ayuntamiento de Monˇvar organiza varias visitas turÝsticas gratuitas guiadas

Visitamos el taller del artista fallero Antonio Ruano

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en