Donen inici les obres de millora del Mercat de Proveïments de Monòver

04-07-2017   |  Visitas:303

Ahir van començar les obres de remodelació d'un finestral del mercat i també es té previst millorar la porta d'accés principal i la reparació d'alguna zona interior amb importants desperfectes.

NP – 04/07/2017.- Per a l'adaptació i millora de la porta d'entrada principal i, per remodelar un finestral de la planta superior del mercat municipal de proveïments, la regidoria de mercat ha dut a terme una intervenció per valor de sis mil euros en inversió que han estat possibles per la concessió d'una subvenció que s'ha sol•licitat a la Diputació Provincial. Segons explica la responsable del mercat, Lourdes Pastor "dur a terme, no aquestes, sinó intervencions i inversions de major entitat al mercat municipal és fonamental, doncs lamentablement, a l'edifici del mercat no s'ha fet una inversió i manteniment constant i adequat per, amb el temps, haver anat adaptant-ho a les noves necessitats. Per això, ara, no podem negar que aquestes intervencions es queden curtes, però també són necessàries i contribueixen notablement a la seua millora. Sense oblidar, d'altra banda, que tampoc serien possibles si no comptàrem amb subvencions com és el cas".

De fet, també s'ha sol•licitat una altra subvenció de major quantia, en aquesta ocasió, per 30 mil euros, per millorar, fonamentalment, accessos. Va ser aprovada en el passat ple ordinari del mes de juny, encara que "sent coneixedors que necessitem una major inversió, ja vam acudir fa un temps a la Conselleria d'Economia per veure opcions i, dilluns passat, quan ens va visitar el President Ximo Puig, una de les qüestions que vam abordar va ser, precisament, l'actuació conjunta quant a una remodelació integral de l'edifici" apunta Pastor.

"Però mentre això arriba", contínua l'edil, "hem de seguir ocupant-nos del mercat i actuant sobre les seues necessitats i millorant-ho en la mesura del possible. Per això, amb aquesta petita subvenció remodelarem la porta d'accés principal i a posar un finestral que millore l'aspecte i done més llum en la planta superior. A més, tot això ve, des de fa temps, completant-se amb actuacions de manteniment generals i puntuals que a poc a poc van millorant la imatge de l'edifici".

La previsió perquè aquestes obres finalitzen està entorn del dimecres o dijous d'aquesta setmana, amb la intenció que per al pròxim 8 de juliol estiga en perfectes condicions i "així puguen lluir millorades les instal•lacions en el dia en què se celebrarà El Dia del Mercat, en el qual al llarg del matí hi haurà animació al mercat, un inflable pels més petits en els voltants i sorteigs de vals de compra" explica Pastor.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Candidatas a Reinas y Damas de Honor 2018 de Monóvar

Construcción de un paso de peatones elevado en las inmediaciones de la nueva rotonda

Parlem amb el portaveu del Partit Popular

Visitamos la Ermita de Santa Bárbara (Monóvar) en "La Brújula"

Información sobre subvenciones recibidas en el área de bienestar social

Instalación de nueva papeleras y bancos

Aniversario Orquesta de Pulso y Púa "Francisco Alvillar" de Monóvar

Acabado el 2017 la Concejalía de Hacienda informa sobre la situación de la deuda global del ayuntamiento.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en