Espido Freire estarà demà a Monòver per presentar la seva novel·la guanyadora del Premi Azorín

07-07-2017   |  Visitas:209

La celebració del cinquantenari de la mort d'Azorín ha omplert aquest any 2017 d'activitats d'homenatge a l'escriptor i ha portat a la modificació i la inclusió de novetats en actes ja programats. Com explica l'alcalde Natxo Vidal "acordem amb la Diputació que el guanyador o guanyadora del premi de novel•la Azorín d'aquest any visitaria el nostre poble coincidint amb la presentació de l'obra premiada en la Fira del Llibre d'Alacant i, de fet així va quedar reflectit a les bases reguladores del premi".

Així doncs, la guanyadora del guardó aquest any, Espido Freire, estarà aquest cap de setmana a Alacant i passarà el matí de dissabte a Monòver. "S'espera la seva arribada entorn de les 12 hores del migdia i serà rebuda a l'Ajuntament, on signarà en el Llibre d'Honor de la Ciutat en el Saló de Plens i després, ens desplaçarem a la Casa Museu Azorín on es desenvoluparà la conferència de l'escriptora" explica Vidal.

S'espera que Freire parli sobre la seva novel•la premiada Llamadme Alejandra i que a continuació ferm exemplars de la mateixa a aquelles persones interessades que acudeixin a la conferència. Després d'aquesta, l'escriptora serà convidada a un menjar a la qual també assistirà el President de la Fundació CAM, Luís Boyer, el Director de la Casa Museu Azorín, José Payá, el President de l'Institut de Cultura Juan Gil Albert, José Ferrándiz, i tres representants de l'Ajuntament de Monòver que en aquest cas seran l'alcalde Natxo Vidal, la primera tinent d'alcalde Lourdes Pastor i la responsable d'arxiu i biblioteca Alicia Cerdà.

Finalment i, com a mostra d'agraïment, el consistori monover regalarà a l'escriptora "una sèrie de llibres d'Azorín seleccionats per l'arxivera municipal i un regal encarregat a dretcient per Espido Freire, encarregat a una empresa local i que, sabem que serà del seu grat" ha apuntat l'alcalde que no ha volgut desvelar que regal es tracta per mantenir la sorpresa.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Candidatas a Reinas y Damas de Honor 2018 de Monóvar

Construcción de un paso de peatones elevado en las inmediaciones de la nueva rotonda

Parlem amb el portaveu del Partit Popular

Visitamos la Ermita de Santa Bárbara (Monóvar) en "La Brújula"

Información sobre subvenciones recibidas en el área de bienestar social

Instalación de nueva papeleras y bancos

Aniversario Orquesta de Pulso y Púa "Francisco Alvillar" de Monóvar

Acabado el 2017 la Concejalía de Hacienda informa sobre la situación de la deuda global del ayuntamiento.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en