L'escola d'estiu municipal dóna inici a Monòver

03-07-2017   |  Visitas:56

Des de la regidoria de joventut, com cada any, s'ha organitzat l'escola d'estiu i, per a aquesta edició, de nou s'ha optat per situar-la en el CEIP Cervantes que, com explica la regidora de l'àrea María Ángeles Linde "són les millors instal•lacions per la seua ubicació al centre del poble i per les seves característiques quant a espai i condicions que faciliten un ambient fresc i agradable per a l'estiu. Sense oblidar que es disposen de bones instal•lacions quant a gimnàs i menjador".

Com el passat any s'ha comptat amb l'empresa que gestiona el servei de joventut, ja que per contracte ha de realitzar també aquest servei d'escola d'estiu i això suposa que, en la majoria dels casos, els monitors són els mateixos, en la seua majoria que en edicions anteriors. Per a Linde això és un avantatge, doncs "coneixen el servei millor que ningú i tenen experiència, la qual cosa dóna confiança a les famílies que han optat per aquesta escola d'estiu per deixar aquí als seus fills durant el mes de juliol".

Durant el mes de juny s'ha dut a terme el període d'inscripció i, finalment es compta amb un total d'uns 140 inscrits. El preu per la matriculació a l'escola d'estiu, sense comptar amb el servei de menjador, és de 80 euros mensuals, "un preu molt ajustat, en fins i tot a la baixa en comparació dels serveis que es presten des d'altres entitats, amb la inclusió de descomptes per a germans o la possibilitat de matriculació per quinzenes. Sense oblidar que també es pot optar al servei de menjador. Servei que només s'ofereix des d'aquesta escola d'estiu municipal" explica l'edil.

A més, l'escola durà a terme algunes activitats que ja formen part del currículum d'extraescolars com a "jornades d'educació viària, excursions, activitats de convivència a la ciutat i campanyes de sensibilització de diferent índole, sense oblidar la part més lúdica com són les jornades d'activitats d'aigua" apunta la responsable de joventut.

Finalment, des de l'àrea de benestar social també s'apunta que "per quart any consecutiu s'engega el projecte d'escola i menjador d'estiu subvencionat i es dóna un servei inclusiu i integrador en el qual, per a aquesta ocasió, s'ha becat a 25 nens i nenes des de serveis socials, sense oblidar que l'associació Projecto Lázaro també ha subvencionat a 8 usuaris i Creu Vermella a un gràcies al treball col•laboratiu que establim entre tots i, a la subvenció de Conselleria específica per a aquest programa" segons Lourdes Pastor regidora de benestar social.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Concert de l'Artística de Monòver

Visita del Presidente de la Generalitat, Ximo Puig

Comencen les obres al Mercat de Monòver

"Actualidad Política" amb Natxo Vidal

El alcalde de Monóvar anuncia que se prevé la reapertura de la piscina en breve

Donen inici les obres de millora del Mercat de Proveïments de Monòver

Comença el cinema d'estiu a Monòver amb un notable èxit

L'escola d'estiu municipal dóna inici a Monòver

Espido Freire estarà demà a Monòver per presentar la seva novel·la guanyadora del Premi Azorín

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en