La Directora General del IVACE visitarà hui el Polígon Industrial de Monòver

18-05-2017   |  Visitas:194

El dijous, entorn de les 12 hores, està previst que Júlia Company, la Directora General del IVACE, visiti Monòver i el seu polígon en una reunió de treball per establir línies de col•laboració.

NP – 17/05/2017.- La Directora General d'Indústria i Energia i del IVACE, Júlia Company es reunirà demà a Monòver amb el seu alcalde i la resta de l'equip de govern per abordar diferents qüestions que afecten el polígon industrial El Pastoret. El regidor d'ocupació, indústria i desenvolupament econòmic, José Alcaraz ha explicat que "des de fa temps treballem per millorar el nostre polígon industrial. No només volem posar-ho a punt i adequar-ho en aquelles infraestructures que necessita, com la substitució de la xarxa d'aigua que ja està prevista, sinó que també volem que la seva activitat es dinamitzi i que puguem seguir amb l'ampliació que, des de fa molt temps estava prevista però seguia paralitzada".

Per tot això, segons Alcaraz “contactem amb la Conselleria de Desenvolupament Econòmic i des del IVACE se'ns va traslladar un creixent interès i preocupació per la situació. Per aquest motiu la mateixa Directora General, després d'alguna conversa, es decidís a visitar Monòver i el nostre polígon industrial amb la intenció de poder establir vies de col•laboració”.

Així doncs, està previst que demà, a les 12 hores del migdia, Company es reuneixi a Monòver amb el grup de govern i visiti les instal•lacions del polígon industrial. I s'espera que, després d'aquesta primera presa de contacte "puguem, al costat de la Conselleria, engegar iniciatives i projectes que afavoreixin el desenvolupament de projectes interessants per al nostre polígon El Pastoret" postil•la l'edil.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Presentación del IV Congreso Internacional ‘Azorín en la modernidad literaria’

Fiestas Patronales de Monovar 2017

Monóvar conmemorará en octubre el 50 aniversario de sus Reinas y Damas de honor Mayores

Nueva ubicación para la suelta de vaquillas

El Patronato Costa Blanca incrementa un 40% su ayuda a la difusión y promoción de la Ruta del Vino de Alicante.

Monóvar contará con ITV móvil hasta el próximo 30 de diciembre

I Trobada de Randeres i artesans a Monòver

Cartel y bases del concurso de fotos a través de Instagram organizado por la Junta Festera para las Fiestas de Septiembre de 2017

El Ayuntamiento aplaza la inauguración de la exposición "Balconades per Azorín" hasta el 22 de septiembre

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en