Les AMPES de Monòver signen el conveni amb l´Ajuntament pel qual rebran una subvenció

15-12-2016   |  Visitas:311Cada AMPA rebrà una subvenció de 600 euros, en concepte d'ajudes per al desenvolupament de les activitats que, al llarg del 2016, han dut a terme.

NP – 14/12/2016.- Divendres que ve 16 de desembre es donaran cita, a l'Ajuntament, els i les representants de les AMPES del municipi per signar els convenis corresponents a aquest any 2016. "Per segon any consecutiu atorguem una subvenció a totes les AMPES per mitjà d'aquest conveni en el qual s'estableix una ajuda per valor de 600 euros per a cadascuna d'aquestes associacions i que aquestes destinen a la despesa de les activitats que han desenvolupat durant 2016, segons s'estableix a les bases d'aquestes subvencions" explica la regidora d'educació, Lourdes Pastor.

Les ajudes a AMPES es van reprendre en l'exercici pressupostari del 2015, en el qual es va establir una quantia de 4.200 euros en concepte d'ajudes a les AMPES. Com apunta Pastor "va ser una proposta que va venir aprovada dels Pressupostos Participatius, llavors, i que ja ha quedat recollida per a posteriors exercicis, com s'ha demostrat en aquesta ocasió. Algunes de les partides que són proposades durant l'elaboració dels Pressupostos Participatius són molt interessants i necessàries i creiem convenient, com en aquest cas, mantenir-les de forma fixa als següents pressupostos".

Així doncs, per al cas del pressupost del 2016 es va reeditar la mateixa partida amb la mateixa xifra que "sobre la base de les AMPES que les sol•liciten que són un total de set, totes les del municipi, en les quals cal incloure les de tots els col•legis, l'AMPA de l'IES Enric Valor i la de l'Escola Infantil Mare de Déu del Remei, correspon a cadascuna d'elles una ajuda per valor de 600 euros" postil•la l'edil.

Finalment, després del tràmit de sol•licitud de les citades ajudes, es procedirà el divendres a la signatura dels pertinents convenis. Sobre aquest tema, la responsable d'educació ha afegit que "la incorporació d'aquestes noves ajudes el passat any va ser molt positiva i va contribuir al fet que les AMPES, no només pogueren dur a terme les activitats programades, sinó que ha propiciat que moltes d'aquestes associacions s'animin a fer més coses, estiguen més presents en la vida dels col•legis i els ha suposat un ingrés econòmic extra que mai ve malament, doncs la quantia que a cadascuna d'elles els correspon no és menor i, passar de no rebre cap ajuda, com succeïa fins al passat any, a poder disposar d'una subvenció així, és positiu i sempre és ben rebut per les associacions".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Monòver

Monòver celebra el 50 aniversari de les seues reines majors

El arte sale a la calle por Azorín

La Casa Museo Azorín acoge una exposición sobre la trayectoria literaria del escritor y la presentación de un cómic para difundir la figura del escritor de Monóvar

Consigue ya un ejemplar del Libro recopilatorio de las Reinas y Damas de Honor Mayores de las Fiestas de 1968 a 2017

La directora de la Biblioteca Nacional visita la Casa Museo Azorín de la Fundación Caja Mediterráneo

Inaugurada la nueva rotonda de Monóvar

El Alcalde de Monóvar, Natxo Vidal, ha mostrado su satisfacción por que el cambio de luminarias en Monóvar ya comienza a ser una realidad.

España tendrá un nuevo santo el 15 de octubre: Faustino Míguez

El cuarto congreso internacional sobre Azorín será en Monovar del 25 al 27 de octubre, incide en la modernidad de su lenguaje y su legado imperecedero

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en