Les AMPES de Mon˛ver signen el conveni amb l┤Ajuntament pel qual rebran una subvenciˇ

15-12-2016   |  Visitas:285Cada AMPA rebrÓ una subvenciˇ de 600 euros, en concepte d'ajudes per al desenvolupament de les activitats que, al llarg del 2016, han dut a terme.

NP ľ 14/12/2016.- Divendres que ve 16 de desembre es donaran cita, a l'Ajuntament, els i les representants de les AMPES del municipi per signar els convenis corresponents a aquest any 2016. "Per segon any consecutiu atorguem una subvenciˇ a totes les AMPES per mitjÓ d'aquest conveni en el qual s'estableix una ajuda per valor de 600 euros per a cadascuna d'aquestes associacions i que aquestes destinen a la despesa de les activitats que han desenvolupat durant 2016, segons s'estableix a les bases d'aquestes subvencions" explica la regidora d'educaciˇ, Lourdes Pastor.

Les ajudes a AMPES es van reprendre en l'exercici pressupostari del 2015, en el qual es va establir una quantia de 4.200 euros en concepte d'ajudes a les AMPES. Com apunta Pastor "va ser una proposta que va venir aprovada dels Pressupostos Participatius, llavors, i que ja ha quedat recollida per a posteriors exercicis, com s'ha demostrat en aquesta ocasiˇ. Algunes de les partides que sˇn proposades durant l'elaboraciˇ dels Pressupostos Participatius sˇn molt interessants i necessÓries i creiem convenient, com en aquest cas, mantenir-les de forma fixa als segŘents pressupostos".

AixÝ doncs, per al cas del pressupost del 2016 es va reeditar la mateixa partida amb la mateixa xifra que "sobre la base de les AMPES que les solĽliciten que sˇn un total de set, totes les del municipi, en les quals cal incloure les de tots els colĽlegis, l'AMPA de l'IES Enric Valor i la de l'Escola Infantil Mare de DÚu del Remei, correspon a cadascuna d'elles una ajuda per valor de 600 euros" postilĽla l'edil.

Finalment, desprÚs del trÓmit de solĽlicitud de les citades ajudes, es procedirÓ el divendres a la signatura dels pertinents convenis. Sobre aquest tema, la responsable d'educaciˇ ha afegit que "la incorporaciˇ d'aquestes noves ajudes el passat any va ser molt positiva i va contribuir al fet que les AMPES, no nomÚs pogueren dur a terme les activitats programades, sinˇ que ha propiciat que moltes d'aquestes associacions s'animin a fer mÚs coses, estiguen mÚs presents en la vida dels colĽlegis i els ha suposat un ingrÚs econ˛mic extra que mai ve malament, doncs la quantia que a cadascuna d'elles els correspon no Ús menor i, passar de no rebre cap ajuda, com succe´a fins al passat any, a poder disposar d'una subvenciˇ aixÝ, Ús positiu i sempre Ús ben rebut per les associacions".

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Mon˛ver

El agua del J˙car discurrirß por la margen izquierda en agosto de 2020

Reportatge sobre la festivitat de Les Cases del Senyor de Mon˛ver

Nota de prensa: Subevenciˇn Plan de Empleo

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en