Els mags que van fer desaparéixer la lluna

27-04-2017   |  Visitas:1279

L'equip de mags Thinking Paradox fa desaparéixer la lluna dels cels d'Elda i Petrer durant uns breus instants. L'equip creatiu Thinking Paradox és un grup de mags amb seu a Elda compost pels il·lusionistes Edu Latorre, Manuel Leal i Adrián Carratalá. Este equip es dedica a inventar els trucs de màgia que després altres mags presenten en els seus espectacles i en televisió. Gràcies a les seues creacions el passat any l'equip es va alçar amb el 1r Premi Nacional d'Invenció Màgica, l'equivalent als premis Goya de la màgia, i açò els ha obert les portes a importants clients com el mag televisiu Antonio Díaz, més conegut com "El Mag Pop" de Discovery Max.


Després de mesos d'investigació i assajos el passat 12 d'abril l'equip de mags va crear la il·lusió que la lluna desapareixia durant uns instants. Feia setmanes que tenien tot llest per a posar en marxa el seu últim gran truc, però va ser necessari esperar i triar el dia cuidadosament perquè fora una nit de lluna plena (segons pareix requisit indispensable per a dur a terme esta il·lusió) . Per a deixar constància d'esta increïble gesta l'equip es va desplaçar fins a l'arenal de l'Almorxó en el terme municipal de Petrer a la cerca de en un punt amb baixa contaminació lumínica i des d'allí van gravar un vídeo del moment de la desaparició de la lluna.

Uns dies abans els mags havien avisat en les seues xarxes socials de l'imminent truc i açò va permetre a diverses persones poder estar atents als cels per a presenciar l'increïble il·lusió. Després de diverses proves fallides l'esperada desaparició va tindre lloc el 12 d'abril entre les 2 i les 3 de la matinada i encara que el fenomen només va ser visible durant uns breus instants, va poder ser apreciat per diversos testimonis des de les localitats de Petrer i Elda. Possiblement també fora visible des d'altres punts de la comarca encara que en este cas els mags no han rebut constància. L'equip considera esta il·lusió com la més complexa que han dut a terme fins a la data i ha valorat l'experiment com tot un èxit. L'explicació del secret que s'amaga darrere d'esta increïble desaparició ha sigut venuda en exclusiva a un famós mag estranger el nom del qual mantenen en la confidencialitat per motius de seguretat. Actualment ja treballen en noves il·lusions amb què continuar sorprenent el seu públic.

Quin serà el seu pròxim gran truco?. Pots estar al dia de notícies seues en el seu portal www.thinkingparadox.com
Link al vídeo de la noticia: https://youtu.be/4VR-RX_RE2kEntrevista a Thinking Paradox, Petrer, 26/04/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Petrer

Silvia Rodríguez: “El Consell garantiza el incio de curso mientras que otros quieren provocar desorden”

María Amat será la pregonera de las fiestas patronales de Petrer

Tu opinión nos importa, ¿crees que está bien conservado el patrimonio cultural de Petrer?

Acto de celebración de la Vendimia en la DOP Alicante.

CIUDADANOS (C’S) | Víctor Sales: “Ciudadanos solicita la celebración de un Consejo Escolar Municipal Extraordinario Urgente”

Petrer y Elda se unen para promover la movilidad sostenible

Nuevo accidente de tráfico en Petrer

Mejoras en las escuelas públicas de Petrer

La revista Festa 2017 anuncia la cercanía de las fiestas patronales en Petrer

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en