L´ Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Migdia, 27/02/18: La pluja ens acompanya des de bon de matí

27-02-2018   |  Visitas:68

El mes de febrer acabarà més o menys com va començar: inestable i insegur, i deixant-nos precipitacions prou generals, de neu a les muntanyes. Tot un regal amb la falta d’aigua que tenim.
Els núvols i la pluja ens acompanyen des de primera hora i tot indica que aniran guanyant cos i terreny. La cota de neu començarà al voltant dels 800-900 metres però esta vesprada o a poqueta nit podria fins i tot baixar dels 500 metres al nord. Al cengtre i al sud de la Comunitat difícilment baixarà dels 1.000 metres. Precipitacions generals i localment moderades i persistens que afaectaran bona part del territori. Pot ser de matí ploga més a la costa i de vesprada escampe o al meny afluixe la pluja al sud, però amb un poc de sort quedarem tots més o menys contents.
El descens de temperatures també serà hui notícia perquè pot ser a molt observatoris hui serà el dia més fred de l’hivern.

Demà dimecres en bufar vent de llebeig (sud-oest) les temperatures es recuperaran i la neu de les muntanyes deixarà pas a la pluja que encara estarà present bona part del dia a la mitad nord de la Comunitat i en punts de l’interior. Al centre i al sud vorem més el sol.

Dijous els núvols més actius, els que podran deixar pluja, tornaran a afectar preferentment el nord i l’interior, i només de forma puntual tocaran punts del centre i de la costa. Les temperatures es mantindran sense canvis o pujaran lleugerament allà on es deixe vore més el sol.

Divendres encara podrà plure dèbilment en punts de l’interior de València i del nord d’Alacant mentre que al nord i a la costa farà més sol i això afavorirà un nou ascens tèrmic. Dissabte enceterem el cap de setmana amb ponent i temperatures molt suaus.
Anem a disfrutar de les pròximes 24 hores que sembla que l’oratge serà notícia a bona part de la Comunitat.L' ORATGE amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, MIGDIA, 27/02/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 27/02/2018 Nit. from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa LA JUGADA del martes día 6 de marzo de 2018

Programa LA JUGADA del martes 13 de marzo de 2018

"Psicología positiva en el ámbito laboral" con Florencia Pesce. Programa "Actitudes Positivas" 05/03/2018

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 06/03/18: Hui el ponent encara bufarà amb força

Programa “Què et contes” con el invitado Pepe Payà.

Programa "Día a día" del día 1 de marzo de 2018: Primera mascletà fallas Valencia 2018

Tertulia día de la mujer 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/02/2018: Fred i poc més

Programa “Día a día” del día 5 de marzo de 2018: Sigue el Ecuador Festero

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en