L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, 14/06/2017. "La mateixa calor i quatre trons"

14-06-2017   |  Visitas:571

Entre hui i demà les temperatures tocaran sostre…però no cal fer-se il·lusions perquè divendres tot i que el mercuri dels termòmetres baixarà un parell de graus l’ambient es mantindrà molt calorós.
Hui, amb l’entrada del llebieig a la mitad sud les temperatures pujaran de forma notable situant-se per damunt dels 35 graus a bona part  d’observatoris del centre i de l’interior, dels 30º al nord.

Demà dijous continuarà fent molta calor,  però pense que de vesprada podem esperar alguns canvis al nord. Un front creuarà la Península d’oest a est pel nord arribant a la Comunitat Valenciana a poqueta nit. Podrà afavorir la formació de nuclis de tempesta al límit entre Terol i l’interor de Castelló i València i deixar algun ruixat…poca cosa però amb la monotonia dels últims dies qualsevol canvi serà benvingut. A més farà girar els vents a mestral fent que baixen lleugerament les temperatures de cara a divendres.

Divendres i el  cap de setmana, les temperatures baixaran dos o tres grraus, però continuarà  fent calor i l’oratge serà estable per tot  arreu, només vorem alguns núvols de vesprada a les zones de muntanya, però pense que seran ‘inofensius’.

Tot i la  calor passeu molt bon dia!!L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Mig dia, 14/06/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.


L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana,Nit, 14/06/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

"A golpe de pedal" - Powerade Non Stop Madrid-Lisboa

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2017: "Dia ennuvolat i plujós"

Plourà abans d’acabar-se el mes? L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/09/2017

Quin oratge més repetitiu!: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat valenciana 03/10/2017:

Desapareix el risc de pluja: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 27/09/2017

Nueva temporada de LA JUGADA 17/10/17: Tertulia CD Eldense, balonmano femenino, fútbol base, balonmano masculino, derbis, fútbol regional y preferente, fútbol sala y baloncesto

Demà és Sant Miquel: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana. Mig Dia 28/09/2017

Sense massa notícies de la tardor: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017

A golpe de Pedal - Club Ciclista San Vicente

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en