L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, 15/06/2017. "Es manté la calor però amb alguns canvis"

16-06-2017   |  Visitas:162

Hui farà tanta calor o més que ahir. La massa d’aire càlida que estos dies ha afectat el centre i sud de la Península es desplaçarà en les pròximes hores cap a la Comunitat Valenciana, i si ahir ja tinguerem màximes superiors als 35º i no descarte que toquem els 40 en observatoris del centre i de l’interior de València i d’Alacant.

Ara bé, també és cert que esta vesprada tindrem més núvols i fins i tot podria quallar alguna tronada a les muntanyes del nord que a poqueta nit podrien aproximar-se cap a la costa.

Demà divendres no farà tanta com com ahir o com hui. Al nord es deixarà sentir el vent de mestral, i al centre i al sud bufarà el nord-est acumulant núvols a la franja costanera. la nit serà calorosa però les temperatures baixaran entre 2 i 4 graus a la major part de la Comunitat. De vesprada també creixeran núvols d’evolució al nord, però només de forma puntual i de refiló tocaran territori valencià.

Dissabte encetarem el cap de setmana amb oratge estable, assolellat i sense massa canvis en les temperatures.

Diumenge tindrem més núvols de vesprada a l’interior de la mitad sud de la Comunitat on no descarte algun ruixat dèbil i dispers, i els últims dies oficials de primavera tampoc cal esperar canvis importants.L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Migdia, 15/06/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.


L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana,Nit, 15/06/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/01/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en