L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, 15/06/2017. "Es manté la calor però amb alguns canvis"

16-06-2017   |  Visitas:156

Hui farà tanta calor o més que ahir. La massa d’aire càlida que estos dies ha afectat el centre i sud de la Península es desplaçarà en les pròximes hores cap a la Comunitat Valenciana, i si ahir ja tinguerem màximes superiors als 35º i no descarte que toquem els 40 en observatoris del centre i de l’interior de València i d’Alacant.

Ara bé, també és cert que esta vesprada tindrem més núvols i fins i tot podria quallar alguna tronada a les muntanyes del nord que a poqueta nit podrien aproximar-se cap a la costa.

Demà divendres no farà tanta com com ahir o com hui. Al nord es deixarà sentir el vent de mestral, i al centre i al sud bufarà el nord-est acumulant núvols a la franja costanera. la nit serà calorosa però les temperatures baixaran entre 2 i 4 graus a la major part de la Comunitat. De vesprada també creixeran núvols d’evolució al nord, però només de forma puntual i de refiló tocaran territori valencià.

Dissabte encetarem el cap de setmana amb oratge estable, assolellat i sense massa canvis en les temperatures.

Diumenge tindrem més núvols de vesprada a l’interior de la mitad sud de la Comunitat on no descarte algun ruixat dèbil i dispers, i els últims dies oficials de primavera tampoc cal esperar canvis importants.L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Migdia, 15/06/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.


L’Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana,Nit, 15/06/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa ” Que et contes” amb Miguel Ángel Montilla. Invitada: Susana Marruenda, 15/11/17

L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Día 01/12/17: Un fred que pela

La igualdad y la violencia de género presentes en la tertulia de Intercomarcal TV

Programa LA JUGADA del martes 21 de noviembre de 2017

Programa LA JUGADA del martes día 14 de noviembre de 2017

L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, MIGDIA 28/11/2017

Programa "Que et contes" amb Miguel Ángel Montilla. Invitada: Ana Jesús Olaya, 29/11/17

Programa de LA JUGADA del martes 28 de noviembre de 2017

"El Dato" acoge en un nuevo programa a Ana Barceló, diputada provincial

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en