L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, 04/07/2017 : Canvis a partir de dimecres

05-07-2017   |  Visitas:100

Demŕ dimecres tindrem sol durant la major part del dia i les temperatures continuaran pujant, perň de vesprada o en caure la nit entraran núvols per l’interior, direcció sud-oest/nord-est que fins i tot podran deixar ruixats i alguna tronada a les zones del ponent de la Comunitat.

Ruixats i tronades que afectaran de forma molt desigual la Comunitat Valenciana dijous. Una franja de núvols ens creuarŕ deixant l’oratge molt variable i insegur per tot arreu. Estarem alerta perquč localment podria registrar-se algun ruixat de certa intensitat, sempre més probable al nord i per l’interior, perň sense descartar que puguen arribar amb certa activitat a la costa a última hora.

Una vegada passe la línia d’inestabilitat el vent bufarŕ de mestral al nord on de vesprada encara podria registrar-se algun ruixat. Les temperatures experimentaran una sensible baixada divendres perň durant el cap de setmana tornaran a recuperar-se.

Passeu molt bon dia!!L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, MIGDIA 04/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.Llamada a Antonio Ruescas, presidente de COCEMFE. 05/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

"A golpe de pedal" - Powerade Non Stop Madrid-Lisboa

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 18/10/2017: "Dia ennuvolat i plujós"

Plourŕ abans d’acabar-se el mes? L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 25/09/2017

Quin oratge més repetitiu!: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat valenciana 03/10/2017:

Desapareix el risc de pluja: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Mig Dia 27/09/2017

Nueva temporada de LA JUGADA 17/10/17: Tertulia CD Eldense, balonmano femenino, fútbol base, balonmano masculino, derbis, fútbol regional y preferente, fútbol sala y baloncesto

Demŕ és Sant Miquel: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana. Mig Dia 28/09/2017

Sense massa notícies de la tardor: L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 29/09/2017

A golpe de Pedal - Club Ciclista San Vicente

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en