L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, 04/07/2017 : Canvis a partir de dimecres

05-07-2017   |  Visitas:135

Demà dimecres tindrem sol durant la major part del dia i les temperatures continuaran pujant, però de vesprada o en caure la nit entraran núvols per l’interior, direcció sud-oest/nord-est que fins i tot podran deixar ruixats i alguna tronada a les zones del ponent de la Comunitat.

Ruixats i tronades que afectaran de forma molt desigual la Comunitat Valenciana dijous. Una franja de núvols ens creuarà deixant l’oratge molt variable i insegur per tot arreu. Estarem alerta perquè localment podria registrar-se algun ruixat de certa intensitat, sempre més probable al nord i per l’interior, però sense descartar que puguen arribar amb certa activitat a la costa a última hora.

Una vegada passe la línia d’inestabilitat el vent bufarà de mestral al nord on de vesprada encara podria registrar-se algun ruixat. Les temperatures experimentaran una sensible baixada divendres però durant el cap de setmana tornaran a recuperar-se.

Passeu molt bon dia!!L ´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, MIGDIA 04/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.Llamada a Antonio Ruescas, presidente de COCEMFE. 05/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

Programa "Día a día" del día 22 de enero de 2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en