L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit, 09/02/2018: Encara queden 48 hores de fred

10-02-2018

La pregunta més repetida dels últims dies: té que durar molt el fred?
Els valencians no estem acostumats a tindre temperatures tan baixes com les d’estos dies. A la majoria tampoc li agrada que ploga, però han assumit que feia molta falta, que era necessari, i les precipitacions que venen registrarnt-se des de finals de gener no només han sigut ben rebudes pel camp, els boscos i els cultius.

La pluja s’ha acabat però el fred encara tardarà unes 48 hores a marxar. No serà fins diumenge quan notem un ascens general i marcat de les temperatures.

El mestral pot ser no bufe massa fort a primera hora del dia però de vesprada o a poqueta nit es reforçarà quan ens creu el front de núvols que a hores d’ara entra per l’oest de la Península.Pense que no deixarà més de quatre gotes al nord i per l’interior (que seran flocs de neu per damunt dels 500 metres)El cap de setmana presentarà dos cares diferents.

Dissabte el mestral i el fred tornaran a ser els protagonistes, i tot i ser un dia assolellat el fred ens acompanyarà des de primera fins a última hora del dia. To sembla indicar que a última hora el vent de mestral (nord-oest) encalmarà i anirà girant a ponent (oest)Diumenge les temperatures diürnes pujaran uns 5 graus. Perfecte per a fer la paella familiar, perquè encara que de vesprada hi haurà més núvols no serà fins dilluns quan ens creue un fornt que podrà deixar ruixat dèbils i dispersos.Passeu bon dia i tingueu molt bon cap de setmana!!
L' Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, Nit, 09/02/18 from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

Programa "Día a día" del día 22 de enero de 2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en