L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana, Nit 06/02/2018: Borrasca amb sorpreses

07-02-2018

Situacions meteorològiques com les que tenim estos dies, com la que des de diumenge ens té en tensió tractant de fer previsons el més encertades possible, són les aque alcen més controvèrsia.

Fins i tot arriba a ser divertit llegir els comenataris al nostre mur de facebook on en qüestió de minuts algú comenta que al seu poble no ha caigut ni una gota quan les previsions donaven pluja i quatre comentaris després des del mateix poble cometen que la deixen caure a poalades…

Hui tornarà a ser un dia ‘divertit’. A més sóc conscient que segurament tampoc encertarem les previsons perquè tornarà a fer el que li vinga en gana.

Estem baix l’influència d’una borrasca en superfície i d’una DANA en altura que depen on acaben situant-se i la direcció que acaben donant-li al vent podran tindre conseqüències ben diferents.

D’entrada els mapes donen per a hui pluja i neu al nord durant bona part de la jornada, amb una cota de neu que podria baixar fins als 400 metres al nord. Com ahir, al centre i al sud es voran ullades de sol, però a poqueta nit els núvols podrien reactivar-se en arribar a la costa del centre de la Comunitat on el vent girarà uns instants a gregal.


Dimecres de matí encara quedaran núvols al centre i sud d ela Comunitat però acabarà imposant-se el mestral i lluint el sol amb el pas de les hores. Les temperatures nocturnes quedaran ben baixes i les diürnes pujaran lleugerament.


Dijous tornarem a tindre més núvols al sud que al nord. Divendres bufarà el mestral, amb ratxes moderades al nord, i de cara a la vesprada -nit de dissabte vorem si en breu podem confirmar noves precipitacion sal sud.


Passeu molt bon dia!
L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 06/01/2018, NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa “La Jugada” . Actualidad deportiva Medio Vinalopó

Programa “Actitudes positivas”, Invitada: Puri Mompó: “Inspiración para grandes empresas”

Tertulia empresarial en el casino eldense

La batucada del IES Monastil de Elda llega sonando fuerte

Programa "La Jugada", 23/01/18

Hablamos de la oferta formativa del CIPFP Valle de Elda

Empezamos la semana en directo a pie de playa

Programa LA JUGADA del martes 6 de febrero de 2018

Programa "Día a día" del día 22 de enero de 2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en