L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana: Primers simptomes de primavera

15-02-2018   |  Visitas:69

Estem en la recta final de l’hivern, una estació que no s’ha manifestat en tot el seu esplendor fins fa quatre dies. I ara estem a les portes de la primavera, una barreja que ens mantindrà ben entrtinguts els pròxims dies.

Perquè els mapes a curt termini ho tenen més o menys clar: demà, divendres i bona part de dissabte tindrem sol, temperatures suaus al centre del dia, i nits no massa fredes.

De fet esta nit les temperatures han tornat a ser suaus i al centre del dia quedaran com les d’ahir i fins i tot més altes, tot dependrà del temps que bufe ponent, perquè cap a migdia o durant la vesprada encalmarà i fins i tot entrarà el xaloc, vent del sud-est, sempre més fresc i humit que el ponent.

Això farà que demà divendres les temperatures es mantinguen o pugen al centre i per l’interior, però que queden més baixes a la costa.

La barreja entre l’hivern i la primavera començarà dissabte quan els mapes comencen a no saber per on tirar i els homes i les dones del temps ens tornem bojos fent les previsions.

Dissabte tindrem sol i les temperatures no patiran grans canvis fins a la vesprada quan s’acoste cap a nosaltres un embossament d’aire fred a lae scapes altes de l’atmosfera inestabilitzant l’oratge. Pense que les precipitacions que puguen registrar-se seran seran anecdòtiques i no deixaran registres importants.

Diumenge bufarà mestral al nord on farà sol la major part del dia, mentre que al sud el gregal podrà portar núvols i pluges a la mitad sud de la Comunitat, i si van cumplint-se les previsions dilluns les precipitacions podrien ser més generals i deixar quantitats més interessants i profitoses.Haurem d’esperar al que diguen els models hui i demà per poder afinar més.

Passeu molt bon dia!!

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 15/02/2018 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.

L´ Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 15/02/2018 NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa LA JUGADA del martes día 6 de marzo de 2018

Programa LA JUGADA del martes 13 de marzo de 2018

"Psicología positiva en el ámbito laboral" con Florencia Pesce. Programa "Actitudes Positivas" 05/03/2018

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 06/03/18: Hui el ponent encara bufarà amb força

Programa “Què et contes” con el invitado Pepe Payà.

Programa "Día a día" del día 1 de marzo de 2018: Primera mascletà fallas Valencia 2018

Tertulia día de la mujer 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/02/2018: Fred i poc més

Programa “Día a día” del día 5 de marzo de 2018: Sigue el Ecuador Festero

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en