L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 02/01/2018, NIT: Ponent, ponent i més ponent

03-01-2018   |  Visitas:84

El canvi d’any no ha portat cap canvi d’oratge…tots tenim bons propòsits però l’oratge continua sense voler mostrar-nos signes de canvis al menys fins el pròxim cap de setmana.

El ponent amés d’acompanar-nos durant toa la setmana anirà calfant-se conforme avancen els dies. Hui, les temperatures quedaran més o menys com les d’ahir o pujaran lleugerament.

Serà a partir de demà dimecres quan notarem com el ponent es fa més càlid. Dijous encara podrien pujar un poc més les temperatures, tant les mínimes com les màximes.


No serà fins dissabte quan notem el descens de les temperatures perquè divendres només notarem el descens de les temperatures a última hora del dia.

Haurem de parar atenció al canvi de temps que marquen els mapes per al cap de setmana que ve quan el vent es reforçarà de mestral portant una massa d’aire prou més freda, i tot i no tractar-se d’una situació favorable a dobar pluges podràploure a bona part de la Comunitat. A més el descens d eles temperatures farà baixar la cota de neu per baix dels 700 metres a Castelló, dels 800 metres a València i dels 900 metres a Alacant.


Passeu molt bon dia!!L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana, 02/01/2018, NIT from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa LA JUGADA del martes día 6 de marzo de 2018

Programa LA JUGADA del martes 13 de marzo de 2018

"Psicología positiva en el ámbito laboral" con Florencia Pesce. Programa "Actitudes Positivas" 05/03/2018

L'Oratge amb Jordi Payà de la Comunitat Valenciana 06/03/18: Hui el ponent encara bufarà amb força

Programa “Què et contes” con el invitado Pepe Payà.

Programa "Día a día" del día 1 de marzo de 2018: Primera mascletà fallas Valencia 2018

Tertulia día de la mujer 2018

L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 23/02/2018: Fred i poc més

Informatiu de la Comunitat Valenciana 01/03/2018

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en