L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 02/01/2018: Ponent, ponent i més ponent

02-01-2018

El canvi d’any no ha portat cap canvi d’oratge…tots tenim bons propòsits però l’oratge continua sense voler mostrar-nos signes de canvis al menys fins el pròxim cap de setmana.

El ponent amés d’acompanar-nos durant toa la setmana anirà calfant-se conforme avancen els dies. Hui, les temperatures quedaran més o menys com les d’ahir o pujaran lleugerament.

Serà a partir de demà dimecres quan notarem com el ponent es fa més càlid. Dijous encara podrien pujar un poc més les temperatures, tant les mínimes com les màximes.


No serà fins dissabte quan notem el descens de les temperatures perquè divendres només notarem el descens de les temperatures a última hora del dia.

Haurem de parar atenció al canvi de temps que marquen els mapes per al cap de setmana que ve quan el vent es reforçarà de mestral portant una massa d’aire prou més freda, i tot i no tractar-se d’una situació favorable a dobar pluges podràploure a bona part de la Comunitat. A més el descens d eles temperatures farà baixar la cota de neu per baix dels 700 metres a Castelló, dels 800 metres a València i dels 900 metres a Alacant.


Passeu molt bon dia!!


L´Oratge amb Jordi Payá de la Comunitat Valenciana 02/01/2018 Mig Dia from Intercomarcal TV on Vimeo.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en TV INTERCOMARCAL

Programa Especial de Nochebuena y Navidad 2017

Los Reyes Magos visitan las poblaciones del Alto y Medio Vinalopó, Alcoià y Alacantí

Programa LA JUGADA del martes 9 de enero de 2018

Dia 24, 21:15 h aprox: Los alcaldes y alcaldesas, Obispo Diócesis Orihuela-Alicante, Rector UA y Presidentes de Diputación Alicante, Corts Valencianes y Generalitat Valenciana nos felicitan la Navidad

Programa "A golpe de Pedal" del 21/12/17 repaso últimas pruebas realizadas

Programa “Actitudes positivas” con Silvia Adriasola hablando sobre el “Empoderamiento y liderazgo femenino” 18/12/2017

Programa infantil de Nochebuena en Intercomarcal TV. Día 24 a las 14:45 hasta las 21:00 horas

Los alcaldes de la provincia realizan el balance del año 2017

Programa "Día a día" del día 26 de diciembre de 2017

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en